Zeynepeylul FerideguL canım ben herseyi yedim sadece cok bol su ictim masallah hic problem yaşamadık ama bebekten bebege degisirmi bilmiyorum 🤔
FerideguL Zeynepeylul bende içiyorum rezene kimyon falan da içiyorum hatta ama yinede kendimi ac hissediyorum onu yeme bunu yeme diye ne yiyeceğimi şaşırdım bazen gazi oluyor ne yedim de gaz oldu diyorum 🤔
Hymeruss FerideguL ben maflor damla aldım eczaneden doğdugundan beri öyle ağlatacak gazı olmadı çok şükür. Hemende çıkıyor gazı bana doktorum yazmıştı. Onu bi araştırın
FerideguL Hymeruss bir sorayim canım doktorun yazması lazımsa yazdirim olmazsa sağlık ocağına falan bakalım benim kızım da gecenin belli bir saattinde aşırı ağlıyor ama kucagima alınca susuyor simdi de uyumuyor artık yoruldum ayağıma aldım daha 18 gunluguz ama hem kucak hem ayakta sallanmaya alışacak gibi napcagimi şaşırdım bir ses üstü ağlıyor yerine bırakınca kucagim da da ben yoruluyorum artık 😣
cito83 Hymeruss merhaba bende maglor kullanıyorum doktor yazdı bir haftadır kullanıyorum 21 günlük kızım siz nekadar oldu kullanalı damlayı gören laf ediyo verme zararlı herkes biley diyo
FerideguL HilalCKDeniz tamam canım bunu da bir sorayim bakalım hangisini tavsiye edecek hangisi iyi gelecek valla gaz büyük problemmis
Hymeruss FerideguL bizde de öyle kucağa alınca susuyor beşiğini de hiç sevmiyor ayrıca. Bu damlanın iyi geldiğini düşünüyorum yani doğdugundsn beri gaz sıkıntısı yaşamadım gerçekten. Biraz fiyatı yüksek bir damla ama etkili mutlaka sor doktoruna ya da doktorun vereceği damlayla karşılaştır araştır bir
Bisaniye FerideguL cips 2 kez yedim ikisinde de emdikten sonra çok kustu bebeğim. Süt için hergün 1 yumurta, 1 havuç,2 hurma,4 incir, 3-4 yemek kaşığı yulaf, 1,5 bardak süt,1 şişe malt,1şişe kefir, biraz badem bunları rutine bindirmeye çalışıyorum
gozdee FerideguL laktozsuz süt tüketiyorum ben doktor tavsiyesiyle. Beni de bebeğimi de rahatsız etmiyor. Ayrıca yulaf çok başarılı süt konusunda
Aybk FerideguL valla canım 41 gün oldu dogum yapalım hiçbir seyi kısıtlamadım yiyip içerken,çok şükür birsey yasamadım, ne kadar pimpiriklenirsen o kadar sorun olur
FerideguL Aybk doğru diyorsunuz ama cidden bazen çok güzel yatıyor bazende de bir ses üstü ağlıyor acaba diyor insan bugün şunu yedim gaz mi yaptı tamam bir daha bunu yetmeyeyim oluyor sonrası da açlık 😥
FerideguL Hymeruss öyle yapcam canım yaa valla çok zorlamıyorum şuan bile omzunda 😣 18 günlük bebek nerden bilir kucağı sallanmayi aklım almiyo
Bisaniye FerideguL gece uyandığımda ya da yatmadan yiyorum ben fayda gördüm canım inşallah sende de işe yarar
Merrcimek FerideguL Doktor bana herşeyden ye tepkisine göre karar verirsin demişti. Öyle de oldu. Mesela çiğ köfte yediğimde gaz yaptı. Cips yediğimde kakası yeşil oldu. Ben de bu tepkilere göre karar veriyorum
FerideguL Hymeruss aynen benimkide öyle işte bu kadar minik bebek kucaktan ne anlar diyorlar ama anlıyo işte:)))