Mom567 mrv5556 saçmalamasın y asıl ne güzle banyodan sonra emip uyur meme de cahil cahil konuşmasın sakın dinleme bebeğin aç kalır 😤
mrv5556 Seda1anne valla ben uzerini giydirip emziriyorum napım surekli emmek istiyo azcık emiyo bırakıyo zaten
elifiii mrv5556 güzel anne, eğer ağrın sancın vs. yoksa yolla kayınvalideni. Ya da tatlı dille anne ben bebeğimle ilgilenirim, sizler büyütmüşsünüz şimdi sıra bizlerde deyin. Bebekle ilgili sürekli birşey önermeleri çok saçma geliyor.
Sevgice26 mrv5556 ne aç karna ne tok karna banyo yaptıracaksın cnım doktorun önerisi bu yönde oldu bana mesela banyodan yarım saat önce emzir sonra banyo yaptır yarım saat sonra tekrar emzir iç organlarla ilgili bi durumdu tam hatırlamıyorum yetişkin insanlar içinde geçerliymiş bu durum ne aç karna ne tok karna banyo yapmalıyöışız ortasında bi yerde artık onu sen ayarla
Mom567 mrv5556 sakın öyle düşünme sütünden olursun Allah göstermesin söylediği herşeyi duymazsan gel sütün için bebeğin için hep olumlu düşün takma kaynananı
Elifnaz34 mrv5556 emzir o zaman ağzı koksa ne olcak ya nerden çıkartıyorlar böyle şeyleri anlamıyorum zaten
mrv5556 bebekzeynep kulaklarımı tıkamaya calısıyoruz bende napım canım ama ister istemez deli oluyorsun
Deletedmom896 mrv5556 Sana ne sana mi kokacak bana kokar de her banyo sonrası emzirir uyuturum genelde döngü budur allahım cahillerden korusun
Eslinabusra mrv5556 biz denize girip çıkınca acıkıyoruz küçücük bebek tabiki emmek isteyecek valla ilk yıkandığından beri emziriyorum 1 yaşını geçti hala ağzı süt kokuyor yavrumun ve dünyanın en güzel kokusu boş konuşmuş bence takılmayın
Aymiram mrv5556] daha neler duyacac acaba bir yaşıma daha girdim ozaman bırak bebek aglamaktan catlasın varmı böyle sacmalık ya sütten agızmı kokarmış😱
mrv5556 Sumeyye-buglem HYagmur Valla bende e ziriyorum daha yapacak bişey yok her kafadan Bi ses cıkıyo
ipek3 mrv5556 ben hep emziriyodum bence emzir. Yenidoğan bebek ne zaman emmek isterse emzirmek gerek.