Elifnaz34 mrv5556 emzir o zaman ağzı koksa ne olcak ya nerden çıkartıyorlar böyle şeyleri anlamıyorum zaten
Eslinabusra mrv5556 biz denize girip çıkınca acıkıyoruz küçücük bebek tabiki emmek isteyecek valla ilk yıkandığından beri emziriyorum 1 yaşını geçti hala ağzı süt kokuyor yavrumun ve dünyanın en güzel kokusu boş konuşmuş bence takılmayın
Aymiram mrv5556] daha neler duyacac acaba bir yaşıma daha girdim ozaman bırak bebek aglamaktan catlasın varmı böyle sacmalık ya sütten agızmı kokarmış😱
mrv5556 Sumeyye-buglem HYagmur Valla bende e ziriyorum daha yapacak bişey yok her kafadan Bi ses cıkıyo
ipek3 mrv5556 ben hep emziriyodum bence emzir. Yenidoğan bebek ne zaman emmek isterse emzirmek gerek.
Duygusm mrv5556 Amaan uydur uydur söyle işte 😄😄 benim kızım da kurularken kızıyor, ağlıyor hep banyo sonrası ve ancak emerek sakinleşiyor . Bugüne kadar banyo sonrası istisnasız emzirdim. Büyüyünce ağzı kokanlar pislikten kokuyor, başka bir şeyden değil.
Arasannesi mrv5556 😂😂😂 ya istemsizce güldüm ne alaka.banyodan evvel emzırmeyı önermıyorlar onun sebebı de kusmasın dıye.yanı kayınvalıdenızın soyledıgı sey tamamen hurafe.ben her banyodan spnra bebegımı emzırırım daha da rahatlar
Emeliss mrv5556 ne alaka ya annem 2.5 yıl beni yıkamış emzirmiş çok şükür ağzım falan kokmuyor kan şekeri tansiyonu düşebileceği için özellikle banyodan sonra emzirilmeli saçmalamış resmen emzirin sakin kismayin
elaif mrv5556 sabır ya 🤦🏻♀️ Aksine banyodan sonra pamuk gibi öyle güzel emiyorlar ki. Bir de banyo öncesi ve hemen sonrası emzirince bebek suyu daha da çok sever. Benim kayınvalidem de ben duştan çıktıktan sonra emzirtmezdi. Neymiş efendim sütüm bulanıyormuş 😂
Sevilayy_1 mrv5556 Daha yolunbaşındasınız kayınvalidenizi güzelce uyarın saçma fikirlerini kendine saklasın sürekli bi fikri olacak bebeğiniz hakkında bebek büyüdükçe ek gıda almaya başlayınca ağzı kokar her insan gibi 18 aylık ağzı hala süt kokuyor 😍😍her banyodan sonrada emzirdim 🥰🤩
mrv5556 Sevilayy_1 ooo daha şimdiden biz hep bebeklere çay kaşığıyla su verirdik diyo bende dedim doktorlar önermiyor 6 ay 😂
Peki mrv5556 ne alaka ya ilk defa böyle saçmalık duydum kızım 6 buçuk aylık ilk yıkadığım andan itibaren yıkamanın üstüne giydirir bir güzel emziririm uyuturum valla ne saçma bu eskiler öyle diyorsa benim de annem emzir de rahat uyusun der her zaman öyle yapmış benim ağzım kokmuyor 🥰 ayrıca bebekler doğmadan önce de anne rahminde suyun içindeler ve doğar doğmaz hemen emzir diyor doktorlar onu da açıklasın sevgili kaynananız 😅