mrv5556 Kızlar herkese merhabalar. Yeni üye oldum ilk sorumu sormak istedim. Deli olmucam çünkü. Bebeğimi yıkadıktan sonra ağlıyor ve emmek istiyor. Kayınvalidem banyo yapan bebek emzirilmez büyünce agzı kokar diyor. Napıyım cocugun bırakayım aglasın mı. Daha 11 günlük şöyle laflar duyunca deli olasım geliyo. 😕😕😕 Varmı boyle laflar duyan?
elifiii mrv5556 🥴emzirin gitsin 🤦♀️boş beleş işlerde hep kayınvalideler ya.. El kadar sabinin sütünden ne isterler anlamam.
Svdasya mrv5556 bizimkide aksine emzir der hep zaten hep duştan sonra bende emzirir gazını çıkartır uyuturum cnm ilk defa duydum bu yazdığınızıda 🤦🏽♀️
mrv5556 espalp valla bende kaynanam dan duydum ilk defa gecen bana cocugu vermiyodu o derece yani dedim cocuk aglıyo emzircem zorla aldım 🤦♀️
mrv5556 elifiii valla bende bilmiyorum dogumda geldi yanıma zaten lohusayım laf soylu ek diye stress içindeyim surekli sanki cocugumla ilgilenemiyomusum gibi geliyo hep.
mrv5556 Svdasya bende ilk defa duydum kendi anneme sordum oyle derler dedi ama napcan ac mı duracak cocuk diyo 😂
Gdogru aramsamsam bu kaynanalar gizli bir örgüte üye bence. Nerde saçmalık, boş muhabbet var hepsi kaynanalarda 🤪
mrv5556 Seda1anne valla ben uzerini giydirip emziriyorum napım surekli emmek istiyo azcık emiyo bırakıyo zaten
55eren55 mrv5556 bende duydum bi gün yıkarken aile dostu geldi banyodan önce emzircekmşşim banyodan sonra hiç bebek emer miymiş falan filan konuştu böyle bende o zaman lohusaydım açtım ağzımı yumdum gözümü
Elifnaz34 mrv5556 sanki bende duymuştum ama bunlar saçma şeyler sen bebeğini emzir uyut hiç olmadı önce emzir sonra duş aldır sonra uyut 😁 böyle şeylere aldırış etme
bebekzeynep mrv5556 ağzı kokacak diye bırak bebe ağlasın tövbe tövbe banyodan önce banyoda huysuzluk etmesin diye yarı tok olması lazm banyodan sonrada emip uyumak isteyecektir yavru. Sen bebeğin ne istiyorsa onu yap canım
mrv5556 bebekzeynep kulaklarımı tıkamaya calısıyoruz bende napım canım ama ister istemez deli oluyorsun
Sumeyye-buglem mrv5556 ilk defa duydum çok saçmalık duydumda en saçması bu sanırım cnm sn dinleme emzir hic bisey olmaz
mrv5556 Sumeyye-buglem HYagmur Valla bende e ziriyorum daha yapacak bişey yok her kafadan Bi ses cıkıyo
HYagmur mrv5556 bu ne şaçmalık ya daha neler duyucaz🤦🏻♀️🤦🏻♀️ benim kızım 1 yaşında banyo yaptığı zaman emmek ister boşverin siz daha küçük zaten bebeğiniz hep emmek ister emzirin 😊
elifiii mrv5556 güzel anne, eğer ağrın sancın vs. yoksa yolla kayınvalideni. Ya da tatlı dille anne ben bebeğimle ilgilenirim, sizler büyütmüşsünüz şimdi sıra bizlerde deyin. Bebekle ilgili sürekli birşey önermeleri çok saçma geliyor.
Mom567 mrv5556 sakın öyle düşünme sütünden olursun Allah göstermesin söylediği herşeyi duymazsan gel sütün için bebeğin için hep olumlu düşün takma kaynananı