Berceste Ben well care kullanıyorum içinde paraben yok ye zeytin yağı var sağlık ocağının verdiğinde devit3 te çiçek yağ var bu onu kullanmamak için en açıklayıcı neden benim için
Egemine Ben tetrazinc kullanıyorum günde bir defa 5 damla . Sağlık ocağının verdiğini kullanmadım doktorumuz kullanma dedi . Beta Devit gibi bişeydi sanırım adı . Bu kullandığım daha kapsamlı .
Humakusum Ocean ve well care en doğal içeriğe sahip ben eczacıma sorup ocean aldım 3 damla damlatıyorum 17 günlükten itibaren 👍🏼
MercimekDogdu İnstagramda muhendisinoglu hesabini takip edin kizlar. Bebekler icin kullandigimiz tum urunlerin iceriklerini inceleyip paylasiyor. Ben kullandigim damlayi bu sayede degistirdim. Hastanenin bize yazdigi damlanin icinde bi ton kimyasal varmis megerse. Suan wellcare kullanıyorum. Yukarida yazilan cogu damla ne yazikki kimyasal icerikli. Degistirmenizi tavsiye ederim.
Haribo Meryemarya bana da sağlık ocagi 15 günlükken basla dedi doktorum ise 5 6 gunlukken ne bekliyorsun hemen basla dedi
Ozlem0009 [bilinmeyen] bu markanin gaz ilacida var,d vitaminide ben d vitamin nini aldim seninkini de Bu marka die sormustum
Banum Saglik ocaginin verdigi Monovit kullaniyorum. doktorum kullanabilirsin dedi. Gunde 3 damla seklinde kullaniyoruz.
Ece3535 Bi fıs sıkıyosun sadece ağzına canım yok karşılamıyo özel 35 liraya almıştım ama bi fıs kullandığın için uzun süre gider yani
Durukuss Sağlık ocagının verdiginde katkı maddesi pldugunu aöylemisti doktorum, ocean ve ya wellcare demisti wellcare kullanıyorum bende o yüzden hiç bi yan etki vs olmadı