Ece3535 Bugün doktorumuz söyledi d vit 3te paraben varmış önermiyorum hiç dedi başka bi marka söyledi ama kağıt şuan eşimde sonra yazarım burdan söylediği vitamini
aras52 Ece3535 benimde 5 aylik 6 gunluk oglum var monivit kullandim aile hekimi verdi bitince aile hekiminden istedim ellerinde yoktu eczane de devit 3 verdi diger d vitaminlerinin orjinaliymis galiba ?acaba onerdiginiz d vitaminini soyleyebilir misiniz?
Firtinbusra Bize de doktorumuz önerdi 30 liraya ocean aldık araştırdım piyasa da en iyisi diye yorumlar vardı
Dodonay Janss Firtinbusra Bir aylık bebegim var. O d vitamininden ne kadar kullanmam gerer acaba. Siz ne kadar kullanıyosunuz. Doktorumuza sormadım
Janss Firtinbusra Ocean ve Wellcare D3 , D vitamini olarak en temiz içerik . D vitamini ve zeytinyağı dışında hiçbiriey içermiyor . Ayrıca D vitamini yağ ile daha iyi emilim sağladığı için de avantaj .
Firtinbusra Dodonay Ben ocean için günde 1 defa 3 damla veriyorum devit 3 için 2 damlanın yeterli olacağını düşünüyorum içerik açısından devit 3 oceandan biraz daha ağır
aras52 Dodonay d vitamini gunde 3 damla vermek gerekiyor? aile hekimi ve xoxuk doktoru bana oyle dedi.
Deletedmom58 Firtinbusra ocean kullanıyorum sağlık ocağındakinde paraben,bha ve ayçiçek yağı var oceanda sadece zeytinyağı
Meryemarya Ben de sağlık ocağından aldım ama daha kullanmadım doktorum bir aylık olsun öyle kullan dedi daha küçük bebek dedi sağlık ocağındaki hemşiremizde olurmu kullan dedi ne yapacağımı şaşırdım bebeğim 17gunluk bu arada doktor randevumuz var bakalım
Haribo Meryemarya bana da sağlık ocagi 15 günlükken basla dedi doktorum ise 5 6 gunlukken ne bekliyorsun hemen basla dedi
betulbusra Wellcare içeriğiyle en cok onerılen, bır cok doktorun ve eczacının onerdıgı,,,ıcerıgı cok ıyıymıs cunku,bıtkıselmıs
Ozlem0009 [bilinmeyen] canim senin kullandigin nurse Harveys mi markasi ve bebegin kac aylik bende bugun aldimda eczaneden kafam karisti
Berceste Ben well care kullanıyorum içinde paraben yok ye zeytin yağı var sağlık ocağının verdiğinde devit3 te çiçek yağ var bu onu kullanmamak için en açıklayıcı neden benim için