Ozlem0009 [bilinmeyen] bu markanin gaz ilacida var,d vitaminide ben d vitamin nini aldim seninkini de Bu marka die sormustum
Banum Saglik ocaginin verdigi Monovit kullaniyorum. doktorum kullanabilirsin dedi. Gunde 3 damla seklinde kullaniyoruz.
Ece3535 Bi fıs sıkıyosun sadece ağzına canım yok karşılamıyo özel 35 liraya almıştım ama bi fıs kullandığın için uzun süre gider yani
Durukuss Sağlık ocagının verdiginde katkı maddesi pldugunu aöylemisti doktorum, ocean ve ya wellcare demisti wellcare kullanıyorum bende o yüzden hiç bi yan etki vs olmadı
Meryemmtemev Firtinbusra saglık ocagının verdigini kullanmada tetrazinc multitabs ocean doktorun hangisini terch ederse onu kullan ben saglık ocagınn verdigini kullandm ve blmedem 1 ay bebrgm maffoldu gazdan
Agahinannesi Firtinbusra ocean kullanıyorum sağlık ocağının verdiğinde paraben varmış sanırım. Ve kullanması çok zordu uyuz oluyordum burdaki yorumlardan ocean aldım hem fısfıs kullanımı çok kolay bazen bebeğim ikinciyi bile istiyo. Sağlık ocağındakinş çığlık çığlığa veriyodum
aras52 Ece3535 benimde 5 aylik 6 gunluk oglum var monivit kullandim aile hekimi verdi bitince aile hekiminden istedim ellerinde yoktu eczane de devit 3 verdi diger d vitaminlerinin orjinaliymis galiba ?acaba onerdiginiz d vitaminini soyleyebilir misiniz?
aras52 Dodonay d vitamini gunde 3 damla vermek gerekiyor? aile hekimi ve xoxuk doktoru bana oyle dedi.