elifzehramomy Aslında içtiğin su en güzel süt yapan gıdan ama başlıca örnek vercek olursak Mercimek, dere otu ve yeşil biber mükemmel süt yapıo. Ha bide banyo 😍
Sblsrgnsn minigim16 bol su ve dinlenme herseyden daha cok arttirir sutunu yaninda bebegine bakmaya yardimci biri varsa bikac saat yat uyu dinlen basucundan suyunu hic eksik etme stres yapmamaya calis sut yapan yiyeceklerden daha etkili
Sinemmacartay minigim16 bestlak damla, bol bol su, ve tahin pekmez bende çok güzel süt yapıyor tavsiye ederim
Kelebegimmmm minigim16 hiçbr yiyecek içecek süt yapmıyr. Sadece sağlıklı beslenme 3 ana 3 ara öğün yapmak gerekli. Bol bol emzirmek tek süt yapan
Ozge1990 minigim16 bizim yöresel bir tatlımız var haside diyoruz.doğum yapanlara komşular yapıp getirir mutlaka inanmıyordum başta etkisine ama baya süt yaptı bende
Ozge23 minigim16 iş önce beyinde bitiyor sütüm var bebeğim doyuyor de 🌸 sütlaç, tahin helvası, yeşillik, bulgur pilavı, kayısı hoşafı, erik hoşafı bana bunlar iyi gelmişti. Ve bestlak damla kullandım tavsiye ederim 👌🏻
Ozge23 minigim16 yok canım eczaneden alabiliyorsun tavsiye ediyorum kaç sise kullandım bilmiyorum ya suya damlat yada içtiğin hoşafın içine falan etkisini goruceksin
Ozge23 BerenBeril off hemde ne güzel yapıyor 👌🏻 bence deneyin gaz olucak mi belki kişiden kişiye değişir.
burcuturan Öncelikle bebeğiniz uyuduğunda kendinize zaman ayırın ve kısa uykular halinde dinlenin yemek olarak öğünlerinizi atlamayın sık sık beslenin sıvı gıdalarla .incir,tahin pekmez,helva,tatlı olarak trileçe bana çok süt yapmıştı
BerenBeril Ozge23 aslında deneyecektim öyle gaz yapar bebeğe deyince yemedim peki maden suyu süt yapar mı onuda duydumda gazlı olduğu için acaba gaz yapar mı diye düşünüyorum
nurdan10 minigim16 elinin altında 1litrelik cam torku limonata su şişesi olsun😃 içindeki limonatayı boşalt su doldur. Çok kolay su içiliyor bi dik kafayaya yarım litreyi içersin öyle 5şişe iç o zaman süt oluyor işte. 3öğün beslen kahvaltıda 3yumurta ye protein agırlıklı beslen aralarda badem yoğurt hurma tuket. 5litre su içerken suyuna limon maydonoz nane tarcında atarsan daha lezzetli suyun olur. Su su su süt yapan o bu sıcakta 5litre içilir. Ve cocuğu emzirmek. Ne kadar cok arz o kadar cok talep
nurdan10 nurdan10 minigim16 bide öğlen 2-5arası uyu o saatlerdeki uyku en kalşteli uykudur seni ayakta tutar sütünü artırır 2-5arası annene birine ver cocugu uyu