BerenBeril Ozge23 aslında deneyecektim öyle gaz yapar bebeğe deyince yemedim peki maden suyu süt yapar mı onuda duydumda gazlı olduğu için acaba gaz yapar mı diye düşünüyorum
Ozge23 BerenBeril valla onu bende duymuştum ama içmedim hiç ne desem yalan olur bence deneye yanıla öğrenebilirsiniz. Mesela bende yoğurt çok gaz yapmıştı banada bebeğimede onu yiyememistim. Kişiden kişiye değişir bence
Leblebir minigim16 bol su, kayısı ve siyah üzüm hoşafı, sütlaç, sebze yemekleri. Bunlar benim sütümü arttırmıştı. Özellikle siyah üzüm hoşafı. Hergün su gibi içiyordum.
nicu minigim16 pregnacere breast feeding. Oğlum doğduğundan beri bu vitamini kullanıyorum. Doktorumuz önermişti. Hem güzel kilo yaptı oğluma ve hemde sütümü arttırdı. Göğüslerim terbiye olmasına rağmen oğlum 3 saat emmesin doluluk oluyo göğüsümde. Şu an 11.5 aylık 79 cm 11 kilo ek gıda hariç hep anne sütü ile besleniyo 🌺 bu ay son kutuyu kullanıyorum bakalım vitamini bırakınca nolacak farkı görücem
minigim16 Mom9 Bozayı aradım ama hicbiyerde bulamadim. Sıcaklardan dolayı mı olmuyo acaba anlamadim. Sen suan alabiliyo musun cnm?
Mom9 minigim16 evet sadece kendi yerinde bulabilirsiniz eğer istdaysanız. Ben şuan içmiyorum bebeğim büyüdü sütüm yeterli geliyo artık ona. İlk 6ay çok içmiştim
minigim16 Melinamm Ben malesef uyumaya pek fırsat bulamiyorum ya.. Suan bebegin kac aylik cnm? Yeni artti dedinya ondan merak ettim. Dogumdan 1 ay sonra artar diyenler var da..
Melinamm minigim16 benim bebegim 1 ay 21 gunluk su an. Ama ben 25 gun emziremedim meme reddi vardi emmiyordu 26ci gun emmeye basladi
Melinamm minigim16 valla ben daha da artmasini bekliyorum cunku oyle ucundan akmiyor daha. Sadece goguslerim bebegim emmek istediginde hazir olmus oluyor yani dolu dolu sismis oluyor