Birkoalaanasi minigim16 Aç kalmaz. Sen sürekli emzir sen. Her ağladığı açlık için değildir. Gazı vardır, göğsünden ayrılmak istemiyordur. Bir çok neden olabilir
minigim16 Zuluu Aa gercekten mii?? Onu hiç duymamstım bak. Senin ne zmndan itibaren sütün arttı cnm? Hemen dogumdan itibaren mi yoksa bir ay sonra felan mi?
Desire34 minigim16 stresten uzak dur kimsenin seni üzmesine izin verme öncelik bu.. sütlaç, şerbet vs
minigim16 EylulSule Sagolasin canim. Bazen yemek yemeyi unutuyorum kafa yogunlugundan. Bu da olumsz etkileyebiliyo demek.
Begum26 minigim16 e bebek te malt ve anne sütü içeceği var onlar çok güzel süt yapıyor benim oğlum da doymuyor ama bu içeceklerin çok faydasını gördüm
elifzehramomy Aslında içtiğin su en güzel süt yapan gıdan ama başlıca örnek vercek olursak Mercimek, dere otu ve yeşil biber mükemmel süt yapıo. Ha bide banyo 😍
Sblsrgnsn minigim16 bol su ve dinlenme herseyden daha cok arttirir sutunu yaninda bebegine bakmaya yardimci biri varsa bikac saat yat uyu dinlen basucundan suyunu hic eksik etme stres yapmamaya calis sut yapan yiyeceklerden daha etkili
Sinemmacartay minigim16 bestlak damla, bol bol su, ve tahin pekmez bende çok güzel süt yapıyor tavsiye ederim
Kelebegimmmm minigim16 hiçbr yiyecek içecek süt yapmıyr. Sadece sağlıklı beslenme 3 ana 3 ara öğün yapmak gerekli. Bol bol emzirmek tek süt yapan
Ozge1990 minigim16 bizim yöresel bir tatlımız var haside diyoruz.doğum yapanlara komşular yapıp getirir mutlaka inanmıyordum başta etkisine ama baya süt yaptı bende
Ozge23 minigim16 iş önce beyinde bitiyor sütüm var bebeğim doyuyor de 🌸 sütlaç, tahin helvası, yeşillik, bulgur pilavı, kayısı hoşafı, erik hoşafı bana bunlar iyi gelmişti. Ve bestlak damla kullandım tavsiye ederim 👌🏻
Ozge23 minigim16 yok canım eczaneden alabiliyorsun tavsiye ediyorum kaç sise kullandım bilmiyorum ya suya damlat yada içtiğin hoşafın içine falan etkisini goruceksin
Ozge23 BerenBeril off hemde ne güzel yapıyor 👌🏻 bence deneyin gaz olucak mi belki kişiden kişiye değişir.