Sarisin Seydameva Ay teşekkür ediyorum Mevoşumuzun anası 😄 Tarif: önce havucu minik minik doğrayıp az zeytinyağında kavuruyoruz. Yumurtayı kırıp içine dereotu ve maydanozu incecik kıyıyoruz çok az tuz atıp çırpıyoruz ve kavrulan havuçla birlikte pişiriyoruz 🌿
Emir7227 Gokceninannesiiyim merhaba ben 6. Ayda ona çorba sıvı şeyler yapar verirdim 8 Aydan sonra eline veriyorum kendi yiyor eline ekmek verirdim hep yerdi kahvaltıda da ben onu yanıma oturturum domatesi çatala batırıp ona veririm kendi yer üçgen peyniri açıp eline veririm kendi yiyor Herzamn herşeyi bulamaç halınde yemekte iyi değil çiğnemeyi geç öğreniyorlar annenize söyleyin bi yerden başlasın artık
Emir7227 Gokceninannesiiyim akşam yemeğinde et olursa ufalayıp önüne koyuyorum kendi yiyor Kendi yediği için alışmış kaşığı alıyor ben yicem diyor 😁 örnek vereyim yoğurda ekmek ufalıyorum kaşığına koyuyorum kendi ağzına koyuyor ve kendini alkışlıyor
Seydameva Linva hahahhahahaha aha o sizmiydiniz ya ne zamandır kiminle konuştuğumu bulmaya çalışıyorum 🙈🤦🏻♀️
Ssonmez Linva aglayalim sarilalim ne yemek yiyor ne uyku uyuyor memeden kesicem doktorum öyle söyledi onu bile yapamiyorum valla yenilmiyor ki sürekli aglama halinde süt icmek istior hazır Süt icmiyo geceden sabaha kadar meme ağzında yoruldum gerçekten 😓
Linva Ssonmez kaç ayliksiniz? Bizimkinin yine sevdiği şeyler var onlardan yapıyorum. Kahvaltı sevmiyor sadece. Ama senin işin zormuş.
Seydameva cankuzularim yaaaaaa 🙈 ne şahane ne güzel bir rastlantı bizim de öyle bir battaniyemiz var 🙈
Ssonmez Seydameva yok yok yok valla yemiyor hicbir sey beni üzüyor aglayasim geliyor herkes biraz büyüsün yer diyo ama 4 5 aydir ayni kan degerlerinde felan bi problem yok Süte cok düşkün o yuzden yemiyor kesicem sütü ama dayanamıyorum aglamasina
Linva Seydameva yok ben ilk defa yazıyorum bu konuyla ilgili🙈 @FHKK olabilir mi o da yenikentteydi sanirim☺
kisgunesi-0102 Yerfistigininannesi valla bizim burda bi milyoncu tarzı bı yerden aldım ama aynisinin internette satisi ananaslı pipetli suluk yazınca cikiyor