Kubra09 Toplu bir soru olsun 🤦♀️ Oğlum 11 ay 3 günlük ama kuru ve katı yediremiyorum burada 9 aylık bebeklerimizin annelerinin tabaklarını görünce ah keşke bizde demeden kendimi alamadım 😔 özellikle omlet pankek gibi kuru olan şeyleri ağzından çıkarıp atıyor pütürlü gıdaları çiğnemeden yutuyor daha yeni yeni bir kaç parça balık ve çorbasının içinde et yemeğe başladı 😔🤦♀️ Lütfen bir yolu yöntemi varsa uygulayan annelerim geç kalmadıysam banada söyleyin lütfen böyle çok üzülüyorum
AhmeTubq Kubra09 sulu yemeklerin içine yavaş yavaş taneli şeyler ekleyerek başlayabilirsiniz mesela çorbasına 1 kaşık pirinç ekleyin daha snra 2 ye 3 e çıkarın öyle alışabilir veya minik ekmek taneleri doğrayıp yedirin zamanla sertliğini artırırsınız eline ekmek verin salatalık fln verin kemirsin
Zuleyha__19 Misskokulum irmiği ara öğün olarak mı veriyorsunuz ben normal öğün olarak veriyorum doyurucu değil mi 🤭
MiracAlpinAnnesi Furkansmomy evet benimkide oyle yiyodu sonra sıkıldı artık degisik degisik birsseyler yapıyorum iste sagol canim😀
Kubra09 Mom9 yeni okudum bunun için bazı bölümler varmış ve orada okudum denedim oluyor gibi başlığı öyle yedirebildim hatta bir k parça
Kubra09 AhmeTubq evet şuan sürekli eline kraker veya ekmek veriyorum salatalığı koparıyor çiğnemeden yuttuğu içinde boğuluyor kraker ve ekmek ıslandığı için boğulması daha az oluyor 😔
Sarisin Seydameva Ay teşekkür ediyorum Mevoşumuzun anası 😄 Tarif: önce havucu minik minik doğrayıp az zeytinyağında kavuruyoruz. Yumurtayı kırıp içine dereotu ve maydanozu incecik kıyıyoruz çok az tuz atıp çırpıyoruz ve kavrulan havuçla birlikte pişiriyoruz 🌿
Emir7227 Gokceninannesiiyim merhaba ben 6. Ayda ona çorba sıvı şeyler yapar verirdim 8 Aydan sonra eline veriyorum kendi yiyor eline ekmek verirdim hep yerdi kahvaltıda da ben onu yanıma oturturum domatesi çatala batırıp ona veririm kendi yer üçgen peyniri açıp eline veririm kendi yiyor Herzamn herşeyi bulamaç halınde yemekte iyi değil çiğnemeyi geç öğreniyorlar annenize söyleyin bi yerden başlasın artık
Emir7227 Gokceninannesiiyim akşam yemeğinde et olursa ufalayıp önüne koyuyorum kendi yiyor Kendi yediği için alışmış kaşığı alıyor ben yicem diyor 😁 örnek vereyim yoğurda ekmek ufalıyorum kaşığına koyuyorum kendi ağzına koyuyor ve kendini alkışlıyor
Seydameva Linva hahahhahahaha aha o sizmiydiniz ya ne zamandır kiminle konuştuğumu bulmaya çalışıyorum 🙈🤦🏻♀️
Ssonmez Linva aglayalim sarilalim ne yemek yiyor ne uyku uyuyor memeden kesicem doktorum öyle söyledi onu bile yapamiyorum valla yenilmiyor ki sürekli aglama halinde süt icmek istior hazır Süt icmiyo geceden sabaha kadar meme ağzında yoruldum gerçekten 😓
Linva Ssonmez kaç ayliksiniz? Bizimkinin yine sevdiği şeyler var onlardan yapıyorum. Kahvaltı sevmiyor sadece. Ama senin işin zormuş.
Seydameva cankuzularim yaaaaaa 🙈 ne şahane ne güzel bir rastlantı bizim de öyle bir battaniyemiz var 🙈