cankuzularim Seydameva en şahanesi de ne biliyormusunuz o porselen mama kabini babam bana almış kızım olursa diye bakarken askerde kütahya da yapmış önceden kütahya porselenleri meşhurdu bilirsiniz annem bana kullanmış ben 3 çocuğuma da kullandım allah nasip eder kirilmazsa kızıma vereceğim o da çocuklarına kullansin🥰🧚♀️
Seydameva cankuzularim yaaaaaa 🙈 ne şahane ne güzel bir rastlantı bizim de öyle bir battaniyemiz var 🙈
Ayse40 Heisenberg cnm 3meyveyide mi karıştırdın bizde 6aya yeni girdik bir ay snra ek gıdaya başlıcaz
Gokceninannesiiyim Emir7227 merhaba kızım 14 aylık. Bizim hiç böyle bir kahvaltı tabağımız olmuyor 4 tane dişi var ve bulamaç şeklinde yediriyoruz. (4 aylıktan bıraktım annem bakıyor çalışıyorum )çok istiyorum böyle tek tek herşeyden yesin ama bi başlayamadık daha doğrusu top annemde yani onun başlatması lazım ama geçmedik . Annem dişi çıkınca illaki yiyecek diyor ama ben endişeliyim. Siz nasıl yediriyorsunuz önüne mi veriyorsunuz yoksa oturup karşısına yedikçe ağzına koyuyormusunuz?
Emir7227 Gokceninannesiiyim merhaba ben 6. Ayda ona çorba sıvı şeyler yapar verirdim 8 Aydan sonra eline veriyorum kendi yiyor eline ekmek verirdim hep yerdi kahvaltıda da ben onu yanıma oturturum domatesi çatala batırıp ona veririm kendi yer üçgen peyniri açıp eline veririm kendi yiyor Herzamn herşeyi bulamaç halınde yemekte iyi değil çiğnemeyi geç öğreniyorlar annenize söyleyin bi yerden başlasın artık
Emir7227 Gokceninannesiiyim akşam yemeğinde et olursa ufalayıp önüne koyuyorum kendi yiyor Kendi yediği için alışmış kaşığı alıyor ben yicem diyor 😁 örnek vereyim yoğurda ekmek ufalıyorum kaşığına koyuyorum kendi ağzına koyuyor ve kendini alkışlıyor
Esleminannesi17 Gokceninannesiiyim al bizdende o kadar koca koca bizim yiyebilecegimiz seyleri bebekleri yiyebiliyor gözün degmezse iyidir😂😂 hayret icindeyim benimki aninda kusar ve bogulur
Kubra09 Toplu bir soru olsun 🤦♀️ Oğlum 11 ay 3 günlük ama kuru ve katı yediremiyorum burada 9 aylık bebeklerimizin annelerinin tabaklarını görünce ah keşke bizde demeden kendimi alamadım 😔 özellikle omlet pankek gibi kuru olan şeyleri ağzından çıkarıp atıyor pütürlü gıdaları çiğnemeden yutuyor daha yeni yeni bir kaç parça balık ve çorbasının içinde et yemeğe başladı 😔🤦♀️ Lütfen bir yolu yöntemi varsa uygulayan annelerim geç kalmadıysam banada söyleyin lütfen böyle çok üzülüyorum
AhmeTubq Kubra09 sulu yemeklerin içine yavaş yavaş taneli şeyler ekleyerek başlayabilirsiniz mesela çorbasına 1 kaşık pirinç ekleyin daha snra 2 ye 3 e çıkarın öyle alışabilir veya minik ekmek taneleri doğrayıp yedirin zamanla sertliğini artırırsınız eline ekmek verin salatalık fln verin kemirsin
Zuleyha__19 Misskokulum irmiği ara öğün olarak mı veriyorsunuz ben normal öğün olarak veriyorum doyurucu değil mi 🤭
MiracAlpinAnnesi Furkansmomy evet benimkide oyle yiyodu sonra sıkıldı artık degisik degisik birsseyler yapıyorum iste sagol canim😀