Cennet-Kokulum Egeymen Rabbim acil şifalar versin inşallah bebeğinizi size bağışlasın Allahtan ümit kesilmez inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur yavrunuz🤲🏻🤲🏻
Sedacan2267 Egeymen allah yarabbi ulu yaratan evladiniza tez zamanda şifa versin hemen iyilessin yavrunuz amin insallah
Mirsim Egeymen Allah yardımcınız olsun,ins iyileşecek merak etme bebekler bizlerden daha kuvvetli icini ferah tut🙏
Poyrazcansu Egeymen rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah rabbim sizlere de bol sabır versin evlat kolay değil 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿 oğlunuz için bir ayetel kürsi okudum rabbim bütün kötülüklerden korusun inşallah 🤲🏻
MelihAsk28 Egeymen Çok üzüldüm canım okurken sanki o anı yaşadım 😔 Rabbim şafi ismiyle şifa versin, inşallah güzel haberlerini alırsın 🤲
bir_pasa_annesi Egeymen sag salim gülerek evinize dönersiniz inşallah cnm allahım kimseye evlatla sınamasın
Egeymen HungryWolf valla metabolik testler de yapıldı 15 günde çıktı hatta sonucu, kalıtsal bizim bilmediğimiz Bi hastalığı var mıydı diye ama sonuçlar temiz çıktı hiçbir şeyi yokmuş, genetik test de yapıldı onun sonuçları 4 ay sonra çıkacakmış
HungryWolf Egeymen Peki genetik varmi ailede hic boyle organ yetmezligi hastaligi olan? Allahim yardimciniz olsun insallah yuzunuze bakar cocugunuza saglikla kavusursunuz en kisa zamanda.
Mhnds2356 Egeymen çoook zor bi imtihandasınız inşaallah hepsi geçecek evlatlarınıza Gidip sarılacaksınız bu anıları her hatırladığınızda. Acınızı yürekten paylaşıyoruz Rabbim emanetini sizlere bağışlasın birlikte sağlıklı uzun bir ömür geçirin inşallah.
MuhammedAmine Egeymen Rabbimin izniyle geçicek İnşAllah Rabbim çok büyük . Senin ve eşinin adı nedir ? Oğlunun tam adı ? Yasin okuyayım
ZyNpYigit Egeymen Eymen kus’un Alllah yardmcisi olsun bi an once tepki verir insallh sagligina kavusp size bagslasin Rabim tez zamnda Aminnnn 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
B123 Bu hastalıkların hepsi aşıdan mı oldu oglunuza bildiğim bütün duaları okuyacam Allah acil şifalar versin inşallah
efiles Bizlerin de yapabilecegi birsey olsa keske. Dua edelim. Keske daha fazlasi gelse elimizden. Allahim o minik melegi kurtarsin ve annesine bagislasin insallah 💕
HungryWolf Egeymen Ya 6 ayda kac aşı vardi unutmusum? 3 muydu? Hangisi yan etki yapmis peki? Enazindan 6 ay aşıdan once kontrol ettirebilecekleri deger veya birsey olursa burda ki 6 aylik anneleri onun icin sordum.
Oap12 Egeymen icim parçaladı, yaşadım okurken . Benim de büyük oğlum havale geçirdi canımdan can gitti … Allahim eymene acill şifa ver… Kızım 6 ay 7 günlük aşısı var haftaya. Kilosu çok önde .. oğlumda yaşadıklarımı kızımda yaşamak istemiyorm … Allahim hepimizin yardımcısı olsun
Annesirintugceuzun Egeymen Çok çok üzgünüm gerçekten. Kendimi tutamayıp ağladım. Rabbim acil şifalar versin yavrunuza. Sizi ve kimseyi evladıyla sınamasın. 😢😢😢
Oap12 Annesirintugceuzun aynen… kalbim acıdı:( bi de kızım 6 aylık ve aşısı var.. Ne yapacagim bilmiyorum