Hemanjiomluminik Egeymen inancını asla kaybetme hayırlısı ile eymen çok iyi olacak. Duamız onun için.
Deletedmom74 Havale geçirdiğindeki halinizi çok iyi anlıyorum benim de başıma geldi 😓😓 geçmiş gitmiş olacak inşallah kendinizi üzmeyin Allah’ım evladınızı size bağışlasın tez zamanda 🙏🙏🥺🥺❤❤
NesAli Allah yardımcınız hızır yoldaşınız olsun inşallah.. en kısa sürede atlatmanızı ve oğlunuzu doya doya koklamanızı diliyorum. Dualarımdasınız.. 🙏🏻
S_ozlem Egeymen cok gecmis olsun , uzuntunuzu tahmin etmek bile istemiyorum ama guclu olun insallah iyilesecek dualarim sizinle Allah sifa versin minik eymene bu gunlerde gecip gider Allahin izniyle ❤️🙏🙏🙏🙏🙏
K_58 @Egeymen rabbim şafi ismiyle şifa versin kuzucuga size bağışlasın canım bebekler daha güçlü içini ferah tut Allah’ın izniyle geçecek bu zor günler 🤲🤲
balannesi_ Egeymen çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifa versin yavrunuzu tekrar sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın inşallah
Sahiniimm38 Egeymen ALLAHIM sizinle olsun yardımcınız olsun inşallah.. Dualarım sizinle lütfen iyileşince de yazın haber edin.. 🌹
Defneeem Egeymen çok geçmiş olsun melekler onu korur annesi Rabbım tez zamanda kurtarır inşallah hemencecik iyileşip yeniden eski günlere döner kuzucugumm💗
HungryWolf Egeymen Cok uzuldum ya nasil boyle birsey olurki asilardan sonra acaba haberiniz yoktu ama sorunu vardi da tetiklemis mi? Allahim acil şifalar versin insallah tez zamanda sagligina kavusur beyinden guzel yanitlar gelir. Sizlere rabbim bol sabir versin.
Egeymen HungryWolf valla metabolik testler de yapıldı 15 günde çıktı hatta sonucu, kalıtsal bizim bilmediğimiz Bi hastalığı var mıydı diye ama sonuçlar temiz çıktı hiçbir şeyi yokmuş, genetik test de yapıldı onun sonuçları 4 ay sonra çıkacakmış
Nurrcem Egeymen Allahım şifa versin yavruna mucizeler sizinle olsun biran evvel yavrun sağlıklı şekilde kucağında evine dönersin inşallah 🙏🏻 Dualarım sizinle
2balbiranne Egeymen Allah Peygamber yardımcınız olsun inşallah en kısa zaman da bu zor günleri atlatır bir daha hiç yaşamazsınız çok zor br durum yaşamadan da tahmin edebiliyor insan Dilerim Rabbim den bir an önce şifasını gönderir 🤲🏻🤲🏻🍒
bisadekahve Egeymen okurken içim yandı. Rabbim güzel evladınızı size bağışlasın bir an önce şifa bulsun inşallahh . Çok çok geçmiş olsun 🙏🏻 Rabbim sizlere dr sabır versin iyi haberler verin inşallahh
Architect Egeymen okurken içim gitti, Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşaAllah yavrunuzu size bağışlasın 🤲
Elka inşallah yanıt alırsınız ve hayata yeniden başlamış gibi devam edersiniz. Çok geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz