Nurrcem Egeymen Allahım şifa versin yavruna mucizeler sizinle olsun biran evvel yavrun sağlıklı şekilde kucağında evine dönersin inşallah 🙏🏻 Dualarım sizinle
2balbiranne Egeymen Allah Peygamber yardımcınız olsun inşallah en kısa zaman da bu zor günleri atlatır bir daha hiç yaşamazsınız çok zor br durum yaşamadan da tahmin edebiliyor insan Dilerim Rabbim den bir an önce şifasını gönderir 🤲🏻🤲🏻🍒
bisadekahve Egeymen okurken içim yandı. Rabbim güzel evladınızı size bağışlasın bir an önce şifa bulsun inşallahh . Çok çok geçmiş olsun 🙏🏻 Rabbim sizlere dr sabır versin iyi haberler verin inşallahh
Architect Egeymen okurken içim gitti, Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşaAllah yavrunuzu size bağışlasın 🤲
Elka inşallah yanıt alırsınız ve hayata yeniden başlamış gibi devam edersiniz. Çok geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Egeymen Annesirintugceuzun aşının prospektüsünde 1 milyonda 1000 bebekte böyle bir yan etki olabileceği yazıyor, zamanında ve doğru müdahale de edilneyince tablo bu kadar ağır Bi hal aldı
Annesirintugceuzun Egeymen Çok çok üzgünüm gerçekten. Kendimi tutamayıp ağladım. Rabbim acil şifalar versin yavrunuza. Sizi ve kimseyi evladıyla sınamasın. 😢😢😢
Deletedmom348 Egeymen Allah yardımcın olsun canım benim. Allah yardım etsin yavruya kuzuya çok üzüldüm. İnşallah bu gün içerisinde yanıt alırsınız. Herşey geçer iyileşir yavrun. Umarım umuyorum öyle olacak inanıyorum buna
Cennet-Kokulum Egeymen Rabbim acil şifalar versin inşallah bebeğinizi size bağışlasın Allahtan ümit kesilmez inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur yavrunuz🤲🏻🤲🏻
Sedacan2267 Egeymen allah yarabbi ulu yaratan evladiniza tez zamanda şifa versin hemen iyilessin yavrunuz amin insallah
Mirsim Egeymen Allah yardımcınız olsun,ins iyileşecek merak etme bebekler bizlerden daha kuvvetli icini ferah tut🙏
Poyrazcansu Egeymen rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah rabbim sizlere de bol sabır versin evlat kolay değil 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿 oğlunuz için bir ayetel kürsi okudum rabbim bütün kötülüklerden korusun inşallah 🤲🏻
MelihAsk28 Egeymen Çok üzüldüm canım okurken sanki o anı yaşadım 😔 Rabbim şafi ismiyle şifa versin, inşallah güzel haberlerini alırsın 🤲
bir_pasa_annesi Egeymen sag salim gülerek evinize dönersiniz inşallah cnm allahım kimseye evlatla sınamasın