Birkizbirerkekannesi Linolin benim kızımda ve oğlumda ikisinden de tuttu. Yani denk geldi diyeyim 🤭 sağlıklı bir evlat olsun inşallah 🌸
Leylaaaaa Linolin 12 ya da 13.haftamda öğrendim doktora gitmeden önce çin takvimine bakmıştım kız çıkmıştı ertesi gün doktor yüzde 90 erkek demişti ve erkek doğdu 😊
Nltka Linolin çinde kız diyordu oğlum oldu 🤷🏻♀️ Denk gelenler olmuştur illaki ama denk gelmiştir bir gerçekliği olduğunu sanmıyorum
Deryamete Linolin takdiri ilahi çin takvimi ısrarla kız diyordu farklı zamnalar giriyorum.ama.oglum.oldu🥰
sebnemrah Linolin 11. Haftamda ben öğrendim oğlumu erkek bebekler daha erken belli oluyor bu ara da çin takvimine göre benim tutmuştu ama zaten %50yani😀
Depresif_polyanna Essila yaşını 25 olarak hesaplarsak, eğer gebe kaldığınız münasebet mayıs ayındaysa kız, haziran ayındaysa erkek. Eğer yaşınıza 26 dersek mayıs da haziran da olsa erkek görünüyor.
58vildan Depresif_polyanna cok merak ettim neye göre hesaplıyorsunuz? Rica etsem benim kini de hesplar mısınız? 06.01.1998 yaşım 22 son adet tarihi 5 Nisan