Linolin 20152020 urfalıyım ve 2 kız kardeşiz ailemde böyle birsey yoktu yani bilirsiniz doğuda biraz daha erkek cocuğu vurgusu olur ama böyle büyümedim eşim yek erkek cocuk ve ilk cocuğumda kız olduğunda biraz böyle erkek cocuk taraftarı olduklarını gördüm onlar aksaraylı elbetteki evlat ayrımı yapmıyorum sadece psikolojikmen heralde etkileniyor ve üzülüyorum yoksa kız olmus erkek olmus önemli değil suan kızım benim en önemli servetim canım ciğerim hamilelik psikolojisi bilmiyorum anlatabiliyorum mu
Birkizbirerkekannesi Linolin benim kızımda ve oğlumda ikisinden de tuttu. Yani denk geldi diyeyim 🤭 sağlıklı bir evlat olsun inşallah 🌸
Leylaaaaa Linolin 12 ya da 13.haftamda öğrendim doktora gitmeden önce çin takvimine bakmıştım kız çıkmıştı ertesi gün doktor yüzde 90 erkek demişti ve erkek doğdu 😊
Nltka Linolin çinde kız diyordu oğlum oldu 🤷🏻♀️ Denk gelenler olmuştur illaki ama denk gelmiştir bir gerçekliği olduğunu sanmıyorum
Deryamete Linolin takdiri ilahi çin takvimi ısrarla kız diyordu farklı zamnalar giriyorum.ama.oglum.oldu🥰
sebnemrah Linolin 11. Haftamda ben öğrendim oğlumu erkek bebekler daha erken belli oluyor bu ara da çin takvimine göre benim tutmuştu ama zaten %50yani😀
Depresif_polyanna Essila yaşını 25 olarak hesaplarsak, eğer gebe kaldığınız münasebet mayıs ayındaysa kız, haziran ayındaysa erkek. Eğer yaşınıza 26 dersek mayıs da haziran da olsa erkek görünüyor.
58vildan Depresif_polyanna cok merak ettim neye göre hesaplıyorsunuz? Rica etsem benim kini de hesplar mısınız? 06.01.1998 yaşım 22 son adet tarihi 5 Nisan