58vildan Depresif_polyanna 21 Nisan’da tuttu onu biliyorum ama 1 hafta geriden geliyor bilemedim şimdi 😅 hayırlı evlat olsunda önemli degil gerisi cok teşekkür ederim 🙏🙏
Linolin Azerikizi ben: 16 mart 1991 eşim: 28 kasım 1990 Son adet : 21 mart 2020 döllenme: yani doktor dedi geç olmus 28 mart 2020 dedi başta adetten 2 hafta sonra olmus dedi sonra gittiğimde 1 hafta sonra dedi ben 28 mart olarak not alıyorum dedi
Azerikizi Linolin sence dollenme ilk iliwki adetden sonra ne zaman oldu? Eger dollenme martdaysa kiz nisansa erkek buyuk ihtimal erkek gec dollenme olduysa
Depresif_polyanna Nurtopununannesi 29 yaşında olduğunuzu varsayarsak erkek, 30 yaşında olduğunuzu varsayarsak kız. Bence 29 yaşındasınız ve oğlunuz olacak ❤️
Linolin Azerikizi ama mantıkende nisanda olmustur yani 21 martta adet olduysam 7-8 gün sürse ztn mart sonu oluyor yani nisan başı falan heralde döllenme olmustur
Nillp Depresif_polyanna ben daha doğrusu ikinciyi düşünüyorum eşim05.08.1992 ben 12.12.1994 ben eylülde bebek düşünüyorum ama adet tarihi 17 ağustos eylüldedeyumurtlama oluyor bilebilirmisin😊
Linolin Azerikizi hayırlısıyla insaallah önceliğim sağlıklı olması bakalım Allah hangisini nasip ettiyse yazarım belli olunca daha 3 hafta var
Depresif_polyanna Nillp 25 yaşında olduğunu varsayarsak ağustostan ocağa kadar erkek görünüyor şubatta kız ❤️
Deletedmom276 Linolin ben de meraktan bakmıştım Çin takvimine, lanetli Çin 🇨🇳 (because of covid-19) takvimde çıkan cinsiyet tutmadı, oğlum oldu çok şükür bin şükür 🙏🏻 çünkü bir oğlum olmasını çok istemiştim 🥰🙏🏻🦋💙🧿
BhrKrmn Linolin o haftalarda banada kıza benziyor demişti doktorum ama bu sadece kemik yapısına göre tahmin dedi yani kesin birşey diyemem demişti 16 haftalık falandı erkek olduğunu öğrendik pipisini çekip vermişti elime bu ne demiştim 🤣🤣🤣 çin takviminede inanmam ama görümcem bakmıştı tesadüf muhtemelen orda da erkek çıkmıştı. Önemli olan sağlıklı olması zaten😊
Depresif_polyanna tubaelif kız görünüyor canım. Benim de adım Tuğba ve 3 Nisan doğumluyum. Ne güzel ikimiz de koç burcu tuğbayız 🤭
Alyaveannesi Depresif_polyanna cinsiyete bakar misiniz bizede maksat muhabbet olsun 🥰 dogum tarihi 28/05/1994 sat:13/11/2020