Mehmet-22_efe benim kızkardeşim eşim ve ben beraber baktık oğluma.tek başına bir insanın bakabileceği bir bebek değil.şimdi kızkardeşim 3 aylıkken gitti.eşim çalışıyor.9 aylık ve bırak ev temizliğini yemek yapmayı.benim için sabah kalkıp bir kahvaltı hazırlamak bile bir lüks. Ona bir yiyecek bile hazırlayamıyorum.bırakmıyor izin vermiyor.hele ilk zamanlar ah o zamanlar.burda köşe yastığı gibi yerinde duran bebeklerine bakamayan insanların sana akıl vermesine müsade etme.sen herkesten iyi biliyorsun bebeğine nasıl bakacağını.sadece sinirine hakim ol.bebeğe bağırmamak gerektiğini bil.benim oğlum saçlarımı çekiyor Tokat atıyor yüzümü ısırıyor.bebek işte. Bağıramam.gün boyu sırf sakinleşiyor diye youtubedan müzik açıp kucağıma alıp dans ediyoruz. Öyle sakinleşiyor.akşam eşim geldiğinde gün boyu tek yaptığımız dans etmek oluyor.yemek bile yapamıyorum.biz onların anneleriyiz millet ne bizi anlar ne bebeklerimizi.onu sakinleştirmek için elinden geleni yap.ben sırtıma şal ile bağlayıp evde gezdiriyorum.sıkılıyor sepete koyup ip bağlayıp gezdiriyorum.ağlamasın diye herşeyi yapıyorum.başka çaremiz yok. Bağırmak kızmanın bize faydası yok.