newmoom Deletedmom414 evet aktardan aldım bir bardağa bir tutam rezene bir tutam anoson atıyorum. Ama aynı gün değil 1 2 gün sonra çoğalıyor.
Ysmn07 Deletedmom414 ben kullandım ve memnun kaldım düzenli kullanımda işe yarıyor kesinlikle. Tabi kişiden kişeye değişiyor
Mtzzeynep Deletedmom414 ben kullandım çok faydasını gördüm sanırım sütü artırmakla yetinmeyip daha besleyici oluyor 2 kez kullandım.
_yaseminturann Deletedmom414 oy maşallah 🧿inşAllah emerler bizi ya maddiyatı gectim manevi olarak mama cok yoruyor beni emsin istiyorum emince biraz bile emse sütüme katkısı oluyor sağınca daha cok cıkıyor. Her yolu denedim ama yok olmuyor cok az emiyor bırakıyor
_yaseminturann Deletedmom414 of evet hastanede zaten alısmıstı bende taburcu oldugunda hemen enzirmeye calıstım zayıfladı böyle olunca yeniden biberon 🤦🏻♀️Emzirmek için cabalıcam ama pes etmiyorum💪🏻☺️
Henza Deletedmom414 kesılmek uzere olan sute hıc bısey yapmıyor onu soyleyebılırım 🌸 yanı cok bı ıse yaradıgı soylenemez
Esra-ozsusam4 Deletedmom414 canım emmesini sağlayamıyor musun? Bir uzmandan destek alsan fln. En iyi arttırma bebeğin emmesiyle oluyor beslenme ve uyku
Deletedmom414 Esra-ozsusam4 emziriyorum cnm firsat bukdukca ama hic doymuyor memeyle sinirleniyor o kadar guclu cekiyorki. Yinede bisey degismedi
Esra-ozsusam4 Deletedmom414 anladım canm bezlerini kontrol etmişsindir mutlaka nasl anladın doymadığını
Deletedmom414 Esra-ozsusam4 agliyor araniyor agziyla. Ellerini agzina götürüyor aglayarak emmeye çalışıyor
Esra-ozsusam4 Deletedmom414 her arandıgında emziriyor musn? Sütün onu doyurcak kadar gelmediğini nasıl anladın ?
Deletedmom414 Esra-ozsusam4 diyorum ya kuzum. Bi saat memede duruyor bazen emiyor ama doymuyor. memeden cekince Aglamaya aranmaya basliyor. Ellerini emmeye calisiyor. Her aciktiginda meme veriyorum ama hic doydugu olmuyor. Mecvur mama veriyorum
Esra-ozsusam4 Deletedmom414 bnmkı de uyuyor hatta acıkınca ellerını emıyor ama doyuyor. Yine versem yine emer hatta.bezlerinden de anlaşılıyor doydugu kilo alımı fln. Sen gene de devam et cnm belki bırakur mamayı. Kolaylıklar dilerim