asliadymn Efemm @Deletedmom414 Ben denedim kızlar evet artıyor sanki ama bebeğimde o kadar gaz yaptı ki sürekli ağlıyordu gün içerisinde 🙄
newmoom Deletedmom414 evet aktardan aldım bir bardağa bir tutam rezene bir tutam anoson atıyorum. Ama aynı gün değil 1 2 gün sonra çoğalıyor.
Ysmn07 Deletedmom414 ben kullandım ve memnun kaldım düzenli kullanımda işe yarıyor kesinlikle. Tabi kişiden kişeye değişiyor
Mtzzeynep Deletedmom414 ben kullandım çok faydasını gördüm sanırım sütü artırmakla yetinmeyip daha besleyici oluyor 2 kez kullandım.
_yaseminturann Deletedmom414 oy maşallah 🧿inşAllah emerler bizi ya maddiyatı gectim manevi olarak mama cok yoruyor beni emsin istiyorum emince biraz bile emse sütüme katkısı oluyor sağınca daha cok cıkıyor. Her yolu denedim ama yok olmuyor cok az emiyor bırakıyor
_yaseminturann Deletedmom414 of evet hastanede zaten alısmıstı bende taburcu oldugunda hemen enzirmeye calıstım zayıfladı böyle olunca yeniden biberon 🤦🏻♀️Emzirmek için cabalıcam ama pes etmiyorum💪🏻☺️
Henza Deletedmom414 kesılmek uzere olan sute hıc bısey yapmıyor onu soyleyebılırım 🌸 yanı cok bı ıse yaradıgı soylenemez