Supermom16 Benim doktorum önermişti doğum yaptığım zaman kullandım ben memnun kaldım sonra çok sert ve fazla olduğu için ara verdim tekrar başladım sütüm azaldığını hissettiğim zaman kullanıyorum ben faydasını gördüm 🙏🏻
Marinedeniz Deletedmom414 ben de oyle veriyorum bazen 60 cc zor bitiriyo bazen de 90 cc yi cok istekli icio
_yaseminturann Deletedmom414 kuzum beni biliyosun zaten 29.haftada dogdu 37*3 de taburcu oldu evde 20.günümüz☺️🤲🏻 iki üç gündür daha iyi emiyor sürekli aranıyor emmek istiyor doyup doymadığını anlayamıyorum
Deletedmom896 _yaseminturann sürekli emzir daha yeni doğan emzirdikçe bağınız güçlenecek inşallah zaten hep emmek isteyecek☺️🐣
_yaseminturann Deletedmom896 ay gercekten de öyle sürekli emmek istiyor ama arada biberondan dolayı kafa karısıklıgı yasıyor cok sinirleniyor 😔o ara cok ağladıgı için mecbur mama veriyoruz yada sağılmıs süt🤦🏻♀️
Deletedmom414 ZMK aa seni hatrladim cnm happymomdan resmini gorunce. Bebegin kac aylik oldu? Evet bende basladim malt icmeye.
ZMK Deletedmom414 iç canım benim sütler fışkırıyo onu içtiğimde 😂 yeni doğurduum sayılır canım 40 günlük olduk bugüün 🥰
Karsimasaldakikiz Deletedmom414 günde 3 defa 15 damla kullandım memnun kaldım. Özellikle gece yatmadan önce alınca bebek emmeye uyandığında çok süt birikiyordu
ZMK Deletedmom414 bi şişe içiyorum 4 5 gün sütüm iyi geliyo azaldığını hissettiğimde içiyorum birde canım kola gibi asitli şeyler çektiğinde kola içmemek için 😂
Deletedmom414 ZMK benimkide bugun bi aylik oldu. Mama veriyor musun peki. Benjm sütüm az. Hem sut hem mama ilerliyoruz
ZMK Deletedmom414 Mama vermiyorum canım sütüm yetiyo. Kendini motive et sütüm var de bol bol su ve maltana iç başka hiç bişey yemene gerek yok ben aşırı su içiyorum faydasını görürsün.
Ayazbilge Tahin helvası, et yemekleri uyku dinlenme sıcak duş ve sırtına duşta masaj, incir suyu kaynatıp için pto alt kullandım kilo yapıyor ama sütde yapıyor