Baloglum93 Haticekerem sağlık ocağı bana da verdi üç dört gün kullandım bıraktım bir ay önce kontrole götürdüğümde bımgıldağı erken kapanmaya başlamış d vitaminin keselim dedi ama ben zaten çok kullanmamıştım
Haticekerem Deletedmom348 hemen soramam canim yeni dogum yaptim diye belli bi çocuk doktorumuz yok anca kendi aile hekimine danışırım
Haticekerem Kubra_2019 Allah korusun. Ben bi şekilde kullandircam ya bunu ya da başka bi d vitaminini
Hayat16 Haticekerem hayır 1 yasına kadar. Doktorun yönlendirecek seni. Yazın kışın damla sayısı değişiyor.
Baloglum93 Haticekerem hayır canım d vitamini anne sütünden geçmediği için ilk bi sene dışardan alınıyor
TalentedMom Haticekerem bence devit-3 kullanmayın içerisinde paraben sls var alabilme imkanınız varsa ocean400 alın onun içeriği temiz 40 küsürdü fiyatı
Tazeannee2644 Bende kullandım ama şimdi aile hekimimiz bıraktırdı çabuk kapanmıyomuş açıklık o yüzden.. Ama bu ara gün aşırı verip 2 damla verebileceğimi söyledi
Hayat16 Haticekerem yani bebeğiniz çok minik, her şeyden dolayı huysuzluk edebilir. Siz içlerinden sadece birini verin.
Asl_35 GokturkAlp yeni doğum yaptığı için kan değeri normale gelsin diye ona vermişlerdir doktor banada kan ilacı vermişti. 4 ay olmadan bebeğe kan ilacı kullanılmıyor zaten herhangi bir sorun yoksa..
TalentedMom Haticekerem o özel canım devlet karşılamıyor devletin karşıladıklarında maalesef sls paraben var