Haticekerem Kubra_2019 Allah korusun. Ben bi şekilde kullandircam ya bunu ya da başka bi d vitaminini
GokturkAlp Elifhkn Evet ikisi farklı şeyler dedim bende, yalnız biz aynı anda başladık ikisinede sağlık ocagının talimatı ile. 13 aylığız hala kullanıyoruz ikisinide.
Haticekerem Eceoyku yine mi verneyi denesem acaba ? 🤔 tekrar huysuzlanirsa nilirim ki devit 3 tendir. Ama gunumuz rahat gecerse devam ederim
Haticekerem Kubra_2019 tekrar bi deneyeyim belki baska biseyden belki benm ilaclardandi huysuzlugu. Yarin bi daha vereyim de gözlemleyeyim ona gore devam edip etmiyeym
Haticekerem ElifAselMina bende o yorumları okudum ardından da boyle bi sorun olunca acaba devit 3 ben mi diye düşünmedim degil
Haticekerem Mervep yarın tekrar bi kullanayim eger tekrar huysuzlanir gaz problemi olur sa bilirim ki ondandır doktora gider başka bisey isterim.
Haticekerem Zask yarın tekrar bi vereyim oyleyse yine huysuzlanırsa sorun ilaçta derim eger huysuzluk yapmazsa devam ederim
Haticekerem Deletedmom348 dooktoruma danisayim öyleyse yarından sonra. Yarin tekrar bi deneyeyim ayni şeyleri yasarsam direkt doktora basvrcam
Haticekerem ElifkonunAnnesi beň hamileligim boyunca kullandım canim şimdi 21 günlük anneyim kanszligim var diye vermişti doktorum
Haticekerem Badekusum3 dediginizi öneren arkadaslar var. Yarin tekrar bi deneyeyim ayni şeyleri yasarsam direkt doktora gidip dediginizi yazdırcam tavsiyesiyle tabii
Baloglum93 Haticekerem sağlık ocağı bana da verdi üç dört gün kullandım bıraktım bir ay önce kontrole götürdüğümde bımgıldağı erken kapanmaya başlamış d vitaminin keselim dedi ama ben zaten çok kullanmamıştım
Haticekerem Deletedmom348 hemen soramam canim yeni dogum yaptim diye belli bi çocuk doktorumuz yok anca kendi aile hekimine danışırım
Hayat16 Haticekerem hayır 1 yasına kadar. Doktorun yönlendirecek seni. Yazın kışın damla sayısı değişiyor.
Baloglum93 Haticekerem hayır canım d vitamini anne sütünden geçmediği için ilk bi sene dışardan alınıyor