GokturkAlp Haticekerem Vegaferonda bebeğe veriliyor,d vitamini ile aynı ayda kullanıma başlanıyor. Vegaferonu size verdiğine eminsiniz?
Haticekerem GokturkAlp evet canim yeni dogum yaptim diye benim doktorum bana vermişti. Devit 3 u ise topuk kanı almaya gittiğimizde hemşire bebek icin verdi
Elifhkn GokturkAlp vegaferon 4.aydan itibaren baslanir kan ilacidir. Decavit d 15.gunden baslanir ikisi farkli seyler..
Asl_35 GokturkAlp yeni doğum yaptığı için kan değeri normale gelsin diye ona vermişlerdir doktor banada kan ilacı vermişti. 4 ay olmadan bebeğe kan ilacı kullanılmıyor zaten herhangi bir sorun yoksa..
Haticekerem GokturkAlp canım doğru ama vegaferonu doktorum bana yazmıştı devit 3 u ise hemşire bebeğe verdi
Minik_mucizem_ Haticekerem bence ver canim cunku bendr veriyorum hayla insalah birsey olmaz saglik ocsgi verdi sonucta olmadi tekrar kontrole gidince soylersin o gaz yapti veya huysuzlastirdi baska yazamisin diyr
ElifAselMina Haticekerem ben kullanmıyorum canım çok kötü yorumlar okumuştum onunla ilgili doktorun bence bitkisel bir d vitamini yazsin
Haticekerem ElifAselMina bende o yorumları okudum ardından da boyle bi sorun olunca acaba devit 3 ben mi diye düşünmedim degil
Mervep Haticekerem doğduğundan beri devit3 ve ferrum kullanıyoruz doktorumuz ferrum verdi sağlık ocağı vegaferon verdi bi süre vegaferon kullandım fakat içeriği iyi olmadığı için ferruma geri döndüm. 5 aydır kullanıyoruz bi sıkıntı olmadı daha. Devit3 günde 3 damla ferrum günde 5 damla
Haticekerem Mervep yarın tekrar bi kullanayim eger tekrar huysuzlanir gaz problemi olur sa bilirim ki ondandır doktora gider başka bisey isterim.
Haticekerem Zask yarın tekrar bi vereyim oyleyse yine huysuzlanırsa sorun ilaçta derim eger huysuzluk yapmazsa devam ederim
Deletedmom348 Haticekerem Bana doktor at çöpe dedi kullanmıyorsun dedi onları. Ocean mumy D vitamini verdi çocuğuma
Haticekerem Deletedmom348 dooktoruma danisayim öyleyse yarından sonra. Yarin tekrar bi deneyeyim ayni şeyleri yasarsam direkt doktora basvrcam
ElifkonunAnnesi Haticekerem hımmm bilemedim o zaman, ben kan ilacını da kızıma veriyorum bana vermediler
Haticekerem ElifkonunAnnesi beň hamileligim boyunca kullandım canim şimdi 21 günlük anneyim kanszligim var diye vermişti doktorum
Badekusum3 Haticekerem sağlık ocağı d vitamini olarak monovit verdi ama bebekte gaz yaptı. Genel sorun sanırım bu. Eczaneden Ocean D3 400 aldım içinde sadece zeytinyağı ve D vitamin var, bir sorun da yaşamadık
Haticekerem Badekusum3 dediginizi öneren arkadaslar var. Yarin tekrar bi deneyeyim ayni şeyleri yasarsam direkt doktora gidip dediginizi yazdırcam tavsiyesiyle tabii
Sunay10 Haticekerem bizede verdi fakat ben aile hekiminin verdiğini kullanmıyorum dün çoçuk doktumuz bu daha iyi bunu kullanın dedi günde bir damla sende bundan al bence verme onu coledan -d
Tatliskooo Haticekerem devit 3 de vegaferon da dehşet kabızlık ve gaz yapıyor maalesef. İçeriği daha iyi şeyler alın . Kan ilacı olarak bestiron ya da sidefer d3 olarak da ocean 400uı tavsiye ederim
Minik_mucizem_ Haticekerem ayni sekilde ben de senin dedugun gibi kullandim benim ilacim bitti bebegimin damalsins devam ediyoruz hayla gazlı ama ondanmıdir bilmiyorum bnede
GokturkAlp Elifhkn Evet ikisi farklı şeyler dedim bende, yalnız biz aynı anda başladık ikisinede sağlık ocagının talimatı ile. 13 aylığız hala kullanıyoruz ikisinide.
Elifhkn D vitaminin bebekler icin onemi cok buyuk gerekiree ilacinizi degstirp kullanin d vitamin eksiklkgi yuzunden bingildaginda yada kemklerinde siknti olabilir ayni sekilde 4. Ayda baslanan kan ilaclarida cok onemli mutlaka doktora danisin..
Ela_Kaan Haticekerem ben kullandım devit3 ü ama vegaferonu kimse kullanmıyor burda bile çok konuşuldu o vegaferon sağlık ocağının verdiği. Bebeğime verdiğim gibi kusarsı. Ama devit 3 bebeğimin ıkınmasına neden oluyordu tuvaletini de rahat yapardı fakat yine ıkınırdı morarırdı. 3 aya kadar verdim devit 3 ü. Sonrada ocean markanın hem d vitaminini hem kan damlasını kullanmaya başladım dün aldm daha bende araştıra araştıra