Haticekerem Badekusum3 dediginizi öneren arkadaslar var. Yarin tekrar bi deneyeyim ayni şeyleri yasarsam direkt doktora gidip dediginizi yazdırcam tavsiyesiyle tabii
Baloglum93 Haticekerem sağlık ocağı bana da verdi üç dört gün kullandım bıraktım bir ay önce kontrole götürdüğümde bımgıldağı erken kapanmaya başlamış d vitaminin keselim dedi ama ben zaten çok kullanmamıştım
Haticekerem Deletedmom348 hemen soramam canim yeni dogum yaptim diye belli bi çocuk doktorumuz yok anca kendi aile hekimine danışırım
Haticekerem Kubra_2019 Allah korusun. Ben bi şekilde kullandircam ya bunu ya da başka bi d vitaminini
Hayat16 Haticekerem hayır 1 yasına kadar. Doktorun yönlendirecek seni. Yazın kışın damla sayısı değişiyor.
Baloglum93 Haticekerem hayır canım d vitamini anne sütünden geçmediği için ilk bi sene dışardan alınıyor
TalentedMom Haticekerem bence devit-3 kullanmayın içerisinde paraben sls var alabilme imkanınız varsa ocean400 alın onun içeriği temiz 40 küsürdü fiyatı
Tazeannee2644 Bende kullandım ama şimdi aile hekimimiz bıraktırdı çabuk kapanmıyomuş açıklık o yüzden.. Ama bu ara gün aşırı verip 2 damla verebileceğimi söyledi
Hayat16 Haticekerem yani bebeğiniz çok minik, her şeyden dolayı huysuzluk edebilir. Siz içlerinden sadece birini verin.
Asl_35 GokturkAlp yeni doğum yaptığı için kan değeri normale gelsin diye ona vermişlerdir doktor banada kan ilacı vermişti. 4 ay olmadan bebeğe kan ilacı kullanılmıyor zaten herhangi bir sorun yoksa..
TalentedMom Haticekerem o özel canım devlet karşılamıyor devletin karşıladıklarında maalesef sls paraben var