Annesirintugceuzun yakupcan Şu an 18 aylık . Rahat 3 yaşına kadar kullanır. Seviyor onunla gezmeyi. 🤗
bym Annesirintugceuzun merhaba markası nedir acaba? bir de 1 yaşında binmeye başlayabilir mi sizce, oğlum çok çok hareketli acaba içinden atar mı kendini diye korkuyorum
Annesirintugceuzun bym İçinden kendisini atamaz 2 farklı emniyeti var. Üstelik gezerken çok eğlendikleri için öyle bir şeye kalkışmadı kızım hiç. Markasını bilmiyorum valla ama miniçodan almış sanırım kayınvalidem 🙄☺️ 1 yaşında binmeye başlayabilir. 🤗
dancermom Bilge12 merhaba pandeli model baby hope markasi galiba bende almak istiyirum deneyimlediseniz yokuşa veya yokuştan aşagiya inerken o kontrol manevrasi ebeveyin tutucu yeri kontrolkumu kirilmaz umarim 😇 nasil deneyimlediseniz? Annesirintugceuzun
Brn_fdn calikusuu Merhaba bende Kraft almayı düşünüyorum. Yorumu yazdığınızda yeni kullanmaya baslamassiniz. Aradan geçen zamanda deneyimle fırsatınız olmuştur epeyi. Herhangi eksi noktası var mı ürünün acaba. E bebekteki plastik ürünlerle Kraft arasında ikilemde kaldım da
calikusuu Brn_fdn Ağır ve katlanmıyor arabaya sığmıyor şimdi alacak olsam daha hafif katlanır modellere bakardım. Taşıması zor, kilit sistemi güzel. Düşme gibi durumları önlüyor.