Janss Sakura-chan Kendi sürsün demezsen bence alınabilir yorumlarda 1 yaşta kullanan da vardı sanırım. Ben pandalı modelden alıcam şimdilik 🙃 Duruma göre Prego’ya geçerim diye düşünüyorum.
Sakura-chan Janss 10 aylık ve üzeri diyor. Ama şimdi uyumak istese uyuyamayacak . Yakın mesafe markete yada parka gidersek kullanabilcez. Bide şimdi yasak var ne zaman kalkacağı belli değil ayhh neyse seneye alayım ben 😂
Smnr95 Deletedmom30 arabanın görselini paylaşır msınız bnde araştırma içindeyim baby Hopu diye düşünüyorum sizin link yayından kaldırılmış bide kullandıktan sonra yorum yapar mısınız
Deletedmom30 Smnr95 ben onu almadım. Çünkü stokları yok. baby toys markasıydı. Biz prego marka aldık.
Deletedmom30 Smnr95 https://www.google.com.tr/shopping/product/14070319232680687775/image?client=safari&hl=tr&q=prego+bisiklet&oq=prego+bi&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAEYADICCCkyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyBggAEBYQHjoECAAQRzoECAAQQ1CgDViHEmCCF2gAcAF4AIABpQKIAbwEkgEFMC4yLjGYAQCgAQE&sclient=mobile-gws-wiz-serp&prds=cid:14070319232680687775,cs:1,sgro:iv&sa=X&ved=2ahUKEwj76e3Hub3pAhUGFpoKHUoeAJIQ-K4BegQICxBI
Annesirintugceuzun Eylulum48 Zor olduğunu sanmıyorum. Yaşlı insanlar çünkü zor olsa kuramazlardı. Belki de bu şekilde satılıyordur bilemiyorum. Kızıma hazır halinde sürpriz yapmışlardı. 🤷🏻♀️🥰
dancermom Bilge12 merhaba pandeli model baby hope markasi galiba bende almak istiyirum deneyimlediseniz yokuşa veya yokuştan aşagiya inerken o kontrol manevrasi ebeveyin tutucu yeri kontrolkumu kirilmaz umarim 😇 nasil deneyimlediseniz? Annesirintugceuzun
yakupcan Annesirintugceuzun nasıl memnun musunuz? hangi aydan itibaren kullanılır yazıyor kullanım kılavuzunda? ebeveyn kontrol kısmı sağlam mi? prego ve fisher priceın itme kısmı sıkıntılıymış. o yüzden bunu düşünüyorum ben de.
Annesirintugceuzun yakupcan Ben çok memnunum. Kontrol kısmı gayet iyi. Kızım 1 yaşından beri biniyor. Kılavuzunu okumadım var mi bilmiyorum. Kayınvalidem almıştı. 🤷🏻♀️👀
Annesirintugceuzun yakupcan Şu an 18 aylık . Rahat 3 yaşına kadar kullanır. Seviyor onunla gezmeyi. 🤗
bym Annesirintugceuzun merhaba markası nedir acaba? bir de 1 yaşında binmeye başlayabilir mi sizce, oğlum çok çok hareketli acaba içinden atar mı kendini diye korkuyorum
Annesirintugceuzun bym İçinden kendisini atamaz 2 farklı emniyeti var. Üstelik gezerken çok eğlendikleri için öyle bir şeye kalkışmadı kızım hiç. Markasını bilmiyorum valla ama miniçodan almış sanırım kayınvalidem 🙄☺️ 1 yaşında binmeye başlayabilir. 🤗