Deletedmom30 Smnr95 ben onu almadım. Çünkü stokları yok. baby toys markasıydı. Biz prego marka aldık.
Deletedmom30 Smnr95 https://www.google.com.tr/shopping/product/14070319232680687775/image?client=safari&hl=tr&q=prego+bisiklet&oq=prego+bi&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAEYADICCCkyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyBggAEBYQHjoECAAQRzoECAAQQ1CgDViHEmCCF2gAcAF4AIABpQKIAbwEkgEFMC4yLjGYAQCgAQE&sclient=mobile-gws-wiz-serp&prds=cid:14070319232680687775,cs:1,sgro:iv&sa=X&ved=2ahUKEwj76e3Hub3pAhUGFpoKHUoeAJIQ-K4BegQICxBI
Annesirintugceuzun Eylulum48 Zor olduğunu sanmıyorum. Yaşlı insanlar çünkü zor olsa kuramazlardı. Belki de bu şekilde satılıyordur bilemiyorum. Kızıma hazır halinde sürpriz yapmışlardı. 🤷🏻♀️🥰
dancermom Bilge12 merhaba pandeli model baby hope markasi galiba bende almak istiyirum deneyimlediseniz yokuşa veya yokuştan aşagiya inerken o kontrol manevrasi ebeveyin tutucu yeri kontrolkumu kirilmaz umarim 😇 nasil deneyimlediseniz? Annesirintugceuzun
yakupcan Annesirintugceuzun nasıl memnun musunuz? hangi aydan itibaren kullanılır yazıyor kullanım kılavuzunda? ebeveyn kontrol kısmı sağlam mi? prego ve fisher priceın itme kısmı sıkıntılıymış. o yüzden bunu düşünüyorum ben de.
Annesirintugceuzun yakupcan Ben çok memnunum. Kontrol kısmı gayet iyi. Kızım 1 yaşından beri biniyor. Kılavuzunu okumadım var mi bilmiyorum. Kayınvalidem almıştı. 🤷🏻♀️👀
Annesirintugceuzun yakupcan Şu an 18 aylık . Rahat 3 yaşına kadar kullanır. Seviyor onunla gezmeyi. 🤗
bym Annesirintugceuzun merhaba markası nedir acaba? bir de 1 yaşında binmeye başlayabilir mi sizce, oğlum çok çok hareketli acaba içinden atar mı kendini diye korkuyorum
Annesirintugceuzun bym İçinden kendisini atamaz 2 farklı emniyeti var. Üstelik gezerken çok eğlendikleri için öyle bir şeye kalkışmadı kızım hiç. Markasını bilmiyorum valla ama miniçodan almış sanırım kayınvalidem 🙄☺️ 1 yaşında binmeye başlayabilir. 🤗