Kelebek1407 mutlulukkutusu bende kilo vermek istiyorum ya😐 doğum kilom kalmadı aslında ama eski vücudum değil 😬😬
Badevehande Dün 3 ana öğün bir ara öğün yaptım 62,4 dün bugun tartıldım 61,6 yım 😍 15 dk leslie yaptım birde hedefim 55
DogaKusunAnnesi Badevehande Leslie işe yarıyor mu cidden benim doğumdan 3 kilom kaldı 66 yım ama 57 58 olmak istiyorum 😏motivasyona ihtiyacım var sanırım kızımda 1 yaşına girdi artık diyet falan problem olmaz herhalde diyorum 🙄
Bebekcik2406 mutlulukkutusu mutlulukkutusu öncelikle hedefini küçük tut bir anda 80 den 55 e düşmen imkansız, ama abur cubur ve ekmekten uzak durup leslie yapabilirsin, ilk etapta 2-5 kilo vermek olsun hedefin kilo vermeye başladıkça motive olursun
Badevehande DogaKusunAnnesi olmaz bence bende 56 ile hamile kaldım. Leslie çalışmayan kasları çalıştırıyor ve yorucu değil eğlenceli 🥰
mutlulukkutusu elifiii canıım çook teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığın için dediklerini dikkate alıcam💓🙏🏻
Badevehande aksp kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık biber yedim öğlen ton balıklı salata ara öğünüm bir elma akşamda 4 yemek kaşığı erişte ile 1 yemek kaşığı lor peynirini karıştırdım yanına salata (ekmeksiz) bu kadar 😂😂 iradem güçlü yoksa normal zamanda bir öğünde bunları yerdim😂
Alinaninannesi mutlulukkutusu canım kilo vermek kesinlikle yapı ve metabolizma ile çok bağlantılı. Yani bazıları az çaba sarfeder hemen verir bazısının ki uzun bi süreçtir. Ama yardımı olucağını düşündüğüm bi kaç tavsiye vereyim . Karatay diyeti kesinlikle işe yarıyor ben 1 haftada 3 kilo verdim muhtemelen verdiğim ödem ve şişlikti ama sonuçta gitti 😅 tabi bu doğumdan önceydi doğumdan sonra da 20kilo almıştım hatta daha fazla 3 ay oldu 15 kilo verdim. 10 kilosunu hemen vermiştim . Şimdi ayda iki kilo veriyorum sağlıklı olan bu diyet yapmıyorum. Çok su içiyorum çocukluğumdan beri şekerli çay kahve içmem şekeri çok az tüketirim ama canım ne isterse de yerim . Su içmek ve akşam öğünü yapmamak şu an bana kilo verdiriypr. Acıkınca önce su içiyorum zaten bebekten de yemek hazırlayıp yemeye fırsat kalmıyor. Şekersiz az unlu mamuller tüketerek bol su içip akşamlar yemeyi keserek muhakkak verirsin. Bi de ben bebekle sürekli ayaktayım hep bi hareket hali onun da etkisi var
melinaaa mutlulukkutusu doğumdan önce 65 tim doğuma 84 girdim şuan 78im kızım 48 günlük nasıl gidicek bilmiyorum