Sefalarlahayat mutlulukkutusu bacım valla bende bilmem kaç kiloyum baya baya fazla yani 70 olmak istiyorum ama olmuyor yedikten sonra hep diyete başlama kararı alıyorum acıkınca unutuyorum 😂😂😂
Kelebek1407 mutlulukkutusu bende kilo vermek istiyorum ya😐 doğum kilom kalmadı aslında ama eski vücudum değil 😬😬
Badevehande Dün 3 ana öğün bir ara öğün yaptım 62,4 dün bugun tartıldım 61,6 yım 😍 15 dk leslie yaptım birde hedefim 55
DogaKusunAnnesi Badevehande Leslie işe yarıyor mu cidden benim doğumdan 3 kilom kaldı 66 yım ama 57 58 olmak istiyorum 😏motivasyona ihtiyacım var sanırım kızımda 1 yaşına girdi artık diyet falan problem olmaz herhalde diyorum 🙄
Bebekcik2406 mutlulukkutusu mutlulukkutusu öncelikle hedefini küçük tut bir anda 80 den 55 e düşmen imkansız, ama abur cubur ve ekmekten uzak durup leslie yapabilirsin, ilk etapta 2-5 kilo vermek olsun hedefin kilo vermeye başladıkça motive olursun
Badevehande DogaKusunAnnesi olmaz bence bende 56 ile hamile kaldım. Leslie çalışmayan kasları çalıştırıyor ve yorucu değil eğlenceli 🥰
mutlulukkutusu elifiii canıım çook teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığın için dediklerini dikkate alıcam💓🙏🏻