mutlulukkutusu ben de istiyorum, güzel hazırlanmıştım diyete baslamıştım spor da yapacaktım ki karantina olayları basladı. evde benim hiç vaktim olmuyor çünkü sporu yapsam baska işler bana bakıyor kalmaması gerek. Çocuk küçük birşey izletmiyor. Ama eğer eşiniz destekçi birisiyse kendinize bir plan çizin. Burada bir arkadasımız cok güzel bilgiler paylaşmıştı hepsi de dogru şeyler onlardan birkaçını aynı anda yaparsınız. Mesela 1. hafta hedef bol su içmek ve paketli şekerli karbonhidratlı şeyler yememek. ve belirli günlerde evde leslie yapmak 4 gün 30 dk mesela. Sonraki hafta 3 ana öğün 3 ara öğün beslenmek aksam 7’den sonra birşey yememek günde 1 meyve yemek, bol su içmek, acıkınca salatalık yemek, 5gün 30 dk evde hareket yapmak. 3. hafta en önemli hafta 2 ana 2 ara öğün 2 kez meyve (1 porsiyon) bol su acıkınca salatalık yemek, 4 gün 50 dk spor evde. 4. haftada ilk 4 gün 3. haftanın devamı. 3 gün kabak detoksu ( nilay keçecide tarif var seversiniz diye düşünüyorum) ilk hafta öğünlerinizi değiştirmeyin ancak miktarları kısıtlayın mesela 6 kaşık sebze yemeği, etli ise 4-5 kasık olsa kafi. yanına salata. et varsa yogurt yok . 2. hafta protein olan öğünler öğlende yenilecek.( et balık tavuk veya bitkisel olan bakliyatlar da dahil) diğer haftalarda da aynı düzen. Günde 1 dilim ekmek yiyebilirsiniz ( ya da wasa . bu diyetle 3-4 kg su ödem olmak üzere 6 kg kaybedersiniz diye düşünüyorum. Ama yeme alıskanlıklarınızı en iyi siz bilirsiniz. Eğer kaçamak isteği tatlı olursa gündüz saatinde yarım porsiyon sütlü tatlı/ 2-3 parça %70+ bitter çikolata yiyebilirsiniz. Tuz ihtiyacı varsa fıstık ezmesi tüketebilirsiniz muzla. Ben biliyorum da uygulayamıyorum işte ne kadar zor kilolu ve iştahlı olmak 😔