Sevilayy_1 Elifasyaa bende ilk onu almıştım aparatıyla ne kadar geliyosa öyle yıkamıştım sonra aparatsız almıştım o hemen bitmişti 🤷🏼♀️Şuan sebamed kullanıyorum oda çok bereketli 😅
Mom0870 Elifasyaa mustela uzun süre gidiyor bizde de zaten çok fazla kimyasal içermediği için köpürmez. Çok kullanmanıza gerek yok temizler o 💗
Sedaathy 2 aydır kullanıyorum 1 gun durup dıger gun yıkıyorum daha var cok mu kullanıyorsunuz acaba ben cok dokmuyorum sureklı yıkadıgım ıcın tek sefer bası ıcın yeterlı gelıyor🐣
Nurbeyaz Elifasyaa refluyle yıkamak arasinda bağ kuramadım ? 2 günde bir yıkamak en doğrusu bebeğe eziyet oluyor demişti doktorumuz.
Elifasyaa Nurbeyaz çok kusuyor yanaklar boğazının altları fln bebeğin yüzünü silme dedi doktorum,her gün yıkayabilirsin hiçbir zararı yok dedi
Elifasyaa Efemm Bende fazla kullanıyorum demekki 1 gün kullanıp ertesi gün sadece su kullanıcam artık nem dengesi bozuluyormuş burda yazmışlar
Seydabyrm Elifasyaa 4 aydır küçük boyunu kullanıyorum . Kafasında güzel köpürüyor . Vücudunda da köpürüyor fakat kafasında olduğu gibi değil .
Elifasyaa Seydabyrm evet bende de aynı şekilde oluyor ama her gün yıkıyorum artık ertesi gün banyo yaptırdıgımda hiç şampuan kullanmayacgm
Mommy_ Elifasyaa Doğduğundan beri Mustele kullanırım ve bebeğini her gün yıkayan bir anneyim. Normalde süngerine bir fıs başı için bir fıs yeterli geliyor siz bolca kullanıyorsunuz sanırım. Bembeyaz köpük köpük olmuyor ama köpürüyor sonuçta bizim duş jeli ya da şampuanlar gibi düşünmeyin. Ayrıca bebekleri haftada iki veya üç kez şampuanlamak yeterlidir. Her gün şampuan cilt kuruluğu yapar gerek yok ki.
Bizal Elifasyaa ben 500ml pompalı olan şampuanı aldım, ilk 1 ay hem vücut hem saçını yıkadım sonra vücudu sabunla yıkamaya geçtim şampuanı sadece saçta kullandım ve 2 pompa kullanıyorum her banyoda, 2 günde 1 banyo yaptırıyorum, tam 6 ay gitti.
Sahika3 Elifasyaa hergün şampuanlamayın bence bebişlerin derisinin yağ dengesi bozulur haftada 1-2 defa şampuanlasanız yeter
Selinisbilir Sahika3 aynı şeyi doktorum söyledi, her banyoda şampuanlıyordum, oğlumun derisi sertleşti resmen neredeyse egzama gibi yara oluyordu, şimdi iki duşta bir sadece saçını şampuanlıyorum, zaten ne kadar kirleniyor ki bebişlerimiz
Nazimmm Elifasyaa merhaba ben de her gün yıkıyorum ancak hergün kimyasala maruz kalmasın pamuklarımız hafta bir defa kullanın ben öyle yapıyorum nacizane tavsiyem ve köpürüyor .
Sakura-chan Elifasyaa ben hergün yıkadım 6 aylıkken bitti. Bir fıs yetiyordu kafasına 1 kere şampuan yapıyordum. Doktorumuz 2 kere şampuanlama demişti . Konak önleyici olan köpük şampuandı bizimki. Şimdi minorise geçtim çok memnunum
Elifasyaa Sakura-chan bendekafasını 2 kere yapıyorum yapmıyım o zaman minoris bende merak ediyorum aslında belki bu bitince onu da bi denerim oda içeriği temiz ürünlerden görmüştüm onu da