Senyorita Elifasyaa Ben de her gün yıkıyorum 2 ayda bir şişe bitti şimdi 2. ye geçtik. Dediğiniz gibi çok fazla köpürmüyor içeriğinin temizliğinden diye düşünüyorum.
Elifasyaa Senyorita O zaman normal benimki de burda 4-5 ay gidiyor diye görünce dedim acaba ben mi çok abartı kullanıyorum
Ecemtt Elifasyaa bebek şampuanları cok köpürmez mustela normal şekilde köpürüyo bende hergün yıkıyorum bi gün komple şampuanlıyorum saç vücud bigün sırf suyla yıkıyorum rahatlasın diye
Elifasyaa Ecemtt evet köpürüyo ama hani vücuda döktüğümde böyle fazla köpüren bir şampuan değil o yüzden sormak istedim.Bir şikayetim yok bende çok memnunum bütün ürünlerinden
Elifasyaa Efemm Bende trendyoldan aldım aslında ne bilim ben çok kullanıyorum heralde her gün yıkıyorum zaten bebeğimi
Elifasyaa DenizAlpinAnnesi reflü var biraz prematüreyiz kusuyor bende o yüzden ha babam çocuğu yıkıyorum😂😂
Nurbeyaz Elifasyaa refluyle yıkamak arasinda bağ kuramadım ? 2 günde bir yıkamak en doğrusu bebeğe eziyet oluyor demişti doktorumuz.
Sevilayy_1 Elifasyaa bende ilk onu almıştım aparatıyla ne kadar geliyosa öyle yıkamıştım sonra aparatsız almıştım o hemen bitmişti 🤷🏼♀️Şuan sebamed kullanıyorum oda çok bereketli 😅
Mom0870 Elifasyaa mustela uzun süre gidiyor bizde de zaten çok fazla kimyasal içermediği için köpürmez. Çok kullanmanıza gerek yok temizler o 💗
Sedaathy 2 aydır kullanıyorum 1 gun durup dıger gun yıkıyorum daha var cok mu kullanıyorsunuz acaba ben cok dokmuyorum sureklı yıkadıgım ıcın tek sefer bası ıcın yeterlı gelıyor🐣