Elifasyaa Ecemtt evet köpürüyo ama hani vücuda döktüğümde böyle fazla köpüren bir şampuan değil o yüzden sormak istedim.Bir şikayetim yok bende çok memnunum bütün ürünlerinden
Elifasyaa Senyorita O zaman normal benimki de burda 4-5 ay gidiyor diye görünce dedim acaba ben mi çok abartı kullanıyorum
Elifasyaa DenizAlpinAnnesi reflü var biraz prematüreyiz kusuyor bende o yüzden ha babam çocuğu yıkıyorum😂😂
Nurbeyaz Elifasyaa refluyle yıkamak arasinda bağ kuramadım ? 2 günde bir yıkamak en doğrusu bebeğe eziyet oluyor demişti doktorumuz.
Sevilayy_1 Elifasyaa bende ilk onu almıştım aparatıyla ne kadar geliyosa öyle yıkamıştım sonra aparatsız almıştım o hemen bitmişti 🤷🏼♀️Şuan sebamed kullanıyorum oda çok bereketli 😅
Mom0870 Elifasyaa mustela uzun süre gidiyor bizde de zaten çok fazla kimyasal içermediği için köpürmez. Çok kullanmanıza gerek yok temizler o 💗
Sedaathy 2 aydır kullanıyorum 1 gun durup dıger gun yıkıyorum daha var cok mu kullanıyorsunuz acaba ben cok dokmuyorum sureklı yıkadıgım ıcın tek sefer bası ıcın yeterlı gelıyor🐣
Elifasyaa Nurbeyaz çok kusuyor yanaklar boğazının altları fln bebeğin yüzünü silme dedi doktorum,her gün yıkayabilirsin hiçbir zararı yok dedi
Elifasyaa Efemm Bende fazla kullanıyorum demekki 1 gün kullanıp ertesi gün sadece su kullanıcam artık nem dengesi bozuluyormuş burda yazmışlar
Seydabyrm Elifasyaa 4 aydır küçük boyunu kullanıyorum . Kafasında güzel köpürüyor . Vücudunda da köpürüyor fakat kafasında olduğu gibi değil .
Elifasyaa Seydabyrm evet bende de aynı şekilde oluyor ama her gün yıkıyorum artık ertesi gün banyo yaptırdıgımda hiç şampuan kullanmayacgm