SuleMiracoglu Şule canım kardeşim, aynı sorunlar kardeşimin arkadaşının bebeğinde de vardı,1.seneden sonra İzmir’de bir doktora götürdüler. Sorun bebekte değil anneden kaynaklandığını söylemiş doktoru. Gerçekten sizi derinden sarsan bir stresiniz olmalı ki yazdıklarınız da buna uyuyor, sadece bir abla tavsiyesi benden size; gerçekten sakin olun. Derin derin nefes alın, sling yada kanguru temin etme imkanınız varsa lütfen edinin, bebeğinizi giyin ama sakin bir kalp ritminiz olsun bebeğinizi slingle&kanguruyla giydiğinizde, kulağınıza sevdiğiniz bir müzik açın takın kulaklığınızı, evde ne olursa olsun sakin olun, olamıyorsanız da bu konuda gerçekten profesyonel bir yardım alın (online destek veren danışmanlar ve psikologlar var) sizin sadece konuşmaya dertleşmeye ihtiyacınız var, şu yazdığınız olumsuz negatif düşüncelerden bir an önce arınmanız gerekiyor.
38 yaşımdayım o yüzden bir abla tavsiyesi diye başladım. Sakin ol. Gerçekten başarırsan işe yaradığını göreceksin. İstersen telefon numaramı vereyim beni de arayabilirsin. Elimden ne gelirse tecrübelerim çerçevesinde yardımcı olmaya çalışırım.