SuleMiracoglu çok bunalmışsın yazdıklarından bunu anlıyorum belki linç edenler de olacaktır seni bu dediklerinden dolayı ama emin ol bu günlerin geçecek sende kendimi gördüm İnan bana koliği dibine kadar yaşamış bir anneyim hem de 5 ay boyunca:) şuna kızım 6 aylık. Bu düşüncelerin normal ama isyana götürmesin seni bol bol şükret ve dua et elbet bu günlerde geçecek kalıcı değil o zaman düşündükçe pişman olacaksın hiçbir şey senden ve evladından daha önemli değil😇 etrafındakilerin daha çok desteğini al çok bunalıp sıkılırsan balkona çık ona kadar say ve rahatla sen ne kadar gergin olursan bebeğine o kadar gerginlik geçer. Bak kendin diyorsun küvezde durdu diye Allah sana evladını bağışlamış senin yerinde olmak isteyen çok vardır elbet bunlara şükret canım ve kim ne derse desin bebeğini başka bebeklerle kıyaslama her bebek bir değil seninki yaramaz olur diğeri uslu onemli olan Sağlıklı olması bardağa bi de dolu tarafından bak lütfen canını sıkma sağlıkla huzurla büyüt bebeğini 💗 senin bu yaşadıklarını bende yaşadım üzüldüm ağladım ama sağolsun etrafımdakiler destek oldu ve bir zaman sonra ben kızımın gazıyla dalga geçmeye başladım sen de öyle yapmayı dene emin ol o senden daha çok acı çekiyor biz bile gaz sancısına dayanamıyoruz bebek napsın kim bilir ne yaşıyor yavrum ona şefkatla ve sevgiyle yanaş☺️