SuleMiracoglu lince gelenleri kafaya takma , herkes bi noktadan sonra bir sekilde kopuyor , hissettiklerin cok normal , kimse mukemmel degil bunu bil oncelikle. Ama gececek tabiki de emin ol .benim bebegim sakin bir bebekti cok sukur , ama arkadasimin bebegi gazliydi ve kolikti , o da gep agliyordu , hem vicdan yapiyordu , dusundukleri hissettikleri icin hem de enerjisi kalmamisti artik. Bana yazardi hep bende hep gececek hep boyle olmayacak , hissettiklerinde cok normal derdim.kendinizi daha kotu hissettirecek seyler yazarak sizi lincliyorlar , oysa ki sizin buradan biraz daha rahatlamis olarak ayrilmaniz bebeginize daha faydali olacak.simdi arkadasim o zamanlara guluyor bile ama benim onu surekli rahatlatmami hicbir zaman elestirmememi , onu anlamaya calismami gercekten ogluyla arasindaki bagin kaybolmasini engelledigini soyluyor.gelecek olan tepkilere aldirmayin , ve rahat olun gececek bugünler .sunu da her zaman kendinize telkin edin.karsinizda bir bebek var ve hicbir davranisi hareketi size kasti degil, size muhtac ve sizden yardim bekliyor . Bu acidan bakinca insan biraz daha anlayisli oluyor. Ve sonrasinda da geciyor.