Cicektebenimcicekligunlerde birmoms Günde bazen 3 buluyor kırıntı dökülüyor. Silgi boya derken bende tek yeni süpürüp geçmem tüm evi süpürürüm. Doğalı bu bence toz ayaga yapışıp temiz yeri batırıyor.Yazın camlar açık toz oluyo
binnur37 Tatlican ben sevmiyorum öyle çok titiz olduğumuda iddia etmiyorum bugünden itibaren yapmıyorum evi b.k götürsün 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde binnur37 2 erkek 1 de koca bu hastalık değil bitmeyen ev işi tuvalet egitimine de başladık evi hortumla yıkasam yıkanır 😅 Uzmanlara göre herşey psikolojik vaka, trama..🤦♀️😀
Tatlican 3kedili2bebekli Yokya ben demem zaten sabah yapmışım mesela şuan biri gelse evim temiz yani .Ama birşey dökülse o odayı yaparım tozda alırım.Bayann bebegı daha 7 aylık pislik yapamaz ki🙈Bayan bu huyunu brakmalı.
3kedili2bebekli Tatlican benim ev nufusu kalabalık tabi sürekli supurmeyince olmuyor doğru diyorsun aslında herkesin yaşam sartlari da bir değil 😂
Tatlican birmoms Hee emeklıyorsa kötü tabi ben deterjan bile kullanmadım yerlerde hep sirkeli karbonatlı sildim.
binnur37 Cicektebenimcicekligunlerde bana tuvalet eğitimi deme yakında bende başlicam korkuyorum 🤣 itfaiye hortumu ile yıkıyalım 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde binnur37 Hunini hazırla.😀 Akşam salonu çifle silip kolonya sıktım sanki koku siniyor büyüğü kaçırmasak.😀
Mrskoc birmoms titiz değilim diye başlayan cümlenin , günde 2 kere süpürüp çekiyorum diye bitmesi 😅🙈 kesinlikle psikolojik bence içinde baska duygular var temizleyemedğin acısını evden cıkarıyosun . Var mı cok kuruntu yaptıgın bir durum?
papulikkk birmoms Desteğe ihtiyacımız var mı bilmiyorum ama bayağı obsesif olduğumuz kesin 😅 bende aynıyım maalesef hatta aşırısı😏
Mrskoc birmoms cocuk kaç aylık peki ? Benim topladıgım yer dağılsa kirlense sinirim bozuluyor asla elim gitmiyor 😅