binnur37 Cicektebenimcicekligunlerde bana tuvalet eğitimi deme yakında bende başlicam korkuyorum 🤣 itfaiye hortumu ile yıkıyalım 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde binnur37 Hunini hazırla.😀 Akşam salonu çifle silip kolonya sıktım sanki koku siniyor büyüğü kaçırmasak.😀
Tatlican birmoms Hee emeklıyorsa kötü tabi ben deterjan bile kullanmadım yerlerde hep sirkeli karbonatlı sildim.
Mrskoc birmoms titiz değilim diye başlayan cümlenin , günde 2 kere süpürüp çekiyorum diye bitmesi 😅🙈 kesinlikle psikolojik bence içinde baska duygular var temizleyemedğin acısını evden cıkarıyosun . Var mı cok kuruntu yaptıgın bir durum?
papulikkk birmoms Desteğe ihtiyacımız var mı bilmiyorum ama bayağı obsesif olduğumuz kesin 😅 bende aynıyım maalesef hatta aşırısı😏
Mrskoc birmoms cocuk kaç aylık peki ? Benim topladıgım yer dağılsa kirlense sinirim bozuluyor asla elim gitmiyor 😅
byrmm birmoms süpürge derken şarjlı dikey süpürgeyi bende tabiki biley döküldüğünde iki üç kere çalıştırırım günde. Robot süpürgem olmadığı için zaten günlük dolaşırım evi şarjlıyla. Detaylı süpürmeyide haftada bir yada iki elektrikli süpürgeyle yaparım. Bana tuhaf gelmedin açıkçası bilemedim.
suheyla92 birmoms bence asiri titiz olan herkes destek almalı hicbir sekli normal degil. Asiri titiz degilim ile gunde 2 kez supurge aciyorum da cok tezat cumleler bu arada. Kendinizden caliyorsunuz. Oturup dinlenip desarj olabileceginiz bir sureniz var ve bunu kendinizi daha da yorarak hic ediyorsunuz. Deger mi?
birmoms suheyla92 titizlik çok farklı değil mi her gün toz almıyorum cam kapı silmiyorum sadece dağınıklığı toparlarım günlük olarak birde süpürgem🫶
3kedili2bebekli Tatlican benim ev nufusu kalabalık tabi sürekli supurmeyince olmuyor doğru diyorsun aslında herkesin yaşam sartlari da bir değil 😂
Tatlican 3kedili2bebekli Kaç kişisiniz. Benim bir kızım var oda okuldan 3 te geliyordu .Zaten temiz bir çoçuk silgi tozları dökülmesin diye sehpaya örtüsünü koyar hiç unutmaz.