birmoms zeynep91 dagınıklık ve göze batan herseyden sinir oluyorum görünmeyen şeyler o kadar batmıyor bana bu demek değil ki temiz değilim zaten hafta da 1 yapıyorum diye onlar gözüme gelmiyor.
binnur37 birmoms öyle yazsana sende bak adımız takıntılıya cıktı gidip tedavi olalım yürü bakırköye 🤣
birmoms Tatlican böyle bir şeye vaktim yok ki benim bebe 7 aylık ve fıldır fıldır uyurken bile koynumda 😂 işin saçma tarafı da bu çocuğu kanguruya bağlayıp bile çekiyorum o evi ahahaha
Tatlican binnur37 Alllah allah bende temizlik aşırı severim ama sabah heryeri yaptım ve kimse gelmediyse tekrar heryeri yapmam🙈 Buna rağmen bana tanıdıklarım sen temiz evi temizliyorsun diyor😄
binnur37 Tatlican ben sevmiyorum öyle çok titiz olduğumuda iddia etmiyorum bugünden itibaren yapmıyorum evi b.k götürsün 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde birmoms Günde bazen 3 buluyor kırıntı dökülüyor. Silgi boya derken bende tek yeni süpürüp geçmem tüm evi süpürürüm. Doğalı bu bence toz ayaga yapışıp temiz yeri batırıyor.Yazın camlar açık toz oluyo
Cicektebenimcicekligunlerde binnur37 2 erkek 1 de koca bu hastalık değil bitmeyen ev işi tuvalet egitimine de başladık evi hortumla yıkasam yıkanır 😅 Uzmanlara göre herşey psikolojik vaka, trama..🤦♀️😀
Tatlican 3kedili2bebekli Yokya ben demem zaten sabah yapmışım mesela şuan biri gelse evim temiz yani .Ama birşey dökülse o odayı yaparım tozda alırım.Bayann bebegı daha 7 aylık pislik yapamaz ki🙈Bayan bu huyunu brakmalı.
3kedili2bebekli Tatlican benim ev nufusu kalabalık tabi sürekli supurmeyince olmuyor doğru diyorsun aslında herkesin yaşam sartlari da bir değil 😂
Tatlican birmoms Hee emeklıyorsa kötü tabi ben deterjan bile kullanmadım yerlerde hep sirkeli karbonatlı sildim.
binnur37 Cicektebenimcicekligunlerde bana tuvalet eğitimi deme yakında bende başlicam korkuyorum 🤣 itfaiye hortumu ile yıkıyalım 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde binnur37 Hunini hazırla.😀 Akşam salonu çifle silip kolonya sıktım sanki koku siniyor büyüğü kaçırmasak.😀