alpmomssss Ladyinfrance bayramda hiç et yiyemedik . Taze kesildiği için ilk günler midemiz almıyor . Bugün artık kavurma ve bulgur pilavı yapcam inşallah yanına da ayran 🥗
keyfimin-kahyasi-misin Ladyinfrance İlki yaşından önce olmuştu ondada ucu donuktu ama enfeksiyon olmamıştı hiç 🥲Ettircektik zaten ama keşke tekrarlamasaydi bayrma sonu ettirelim diye düşünüyorduk
MutluPrensesAnnesi Ladyinfrance mantı aşko bence afiyet olsun canım ben kremalı mantar ve körili kremalı makarna yapıcam ek olarak yanına ne yapayım yapayım mı bişey sizcee
Ladyinfrance MutluPrensesAnnesi afiyet olsun canım bende mantı diyorum kaç gündür canım çekiyor resmen gözümde canlanıyor ama biraz kızım hasta yapa bilirmiyim diye düşünüyorum 🤔
fatma1042 Ladyinfrance Bende daha yeni içiyorum iş yaptım sıcaklarım bir soğuk kahve iyi gider dedim Akşama da mantı var 😂
MutluPrensesAnnesi Ladyinfrance hazır yap aşko sendeee sağol bebeğim ek olarak bişey yapsam mı sence bende
Hoptirililaylalaylaylilaylom Ladyinfrance Evde, çok fazlasıyla patates var. Bol patatesli neler yapabilirim, fikir plaseee!!
twobabymom_ Hoptirililaylalaylaylilaylom ıspanak ta varsa ıspanaklı patatesli graten favorimdir sade patatesle kapya biberli de olur Tam kurban zamanı etli patates yemeği Patates salatası
Hurremsultan1 Ladyinfrance ben uyanır uyanmaz bi içtim şimdi bebemi uyuttum yine içip ev işlerine koşmam lazım bayramda ev kendinden geçti resmen hahaha
canan6668 Ladyinfrance Afiyet olsun canım Ben okula gideceğim kizlari almaya aksam yemeğim hazır 😅😅😅😅Kuru fasulye pilav 😇😇😇