uykusuzanne__ Yeni içiyorum sizler nasılsınız akşama yemek olarak neler var ben daha karar vermedim el açması patatesli Mantı mı yapsam yoksa tavuklu patates yemeği ve pilav mı yapsam kararsızım 😉
Hazom uykusuzanne__ afiyet olsun, yarım saat önce içmiştim :) Bende senin yemek postunu bekliyordum 😂😂 sonra pizza yapmaya karar verdim inşallah güzel olur 🤲🏻
MoonCrystal uykusuzanne__ afiyet olsun canım bence tavuklu patates ve pilav 👌😊 ben bebemi uyutup içeceğim soğuk kafiiiii🙏😄
keyfimin-kahyasi-misin uykusuzanne__ Daha yeni kahvaltı yapan ben djdjd muhtemelen akşama yemek yapmam Acile gideriz Sonuç yeni çıkmış 🥲Eşim yok geince götürür
meryemdnzk uykusuzanne__ valla bebem evin içinde bağırıyo ben de kahveyi yeni yapıyorum 😂 akşam domates çorbası pirinç pilavı ve salçalı patatesli köfteli şöyle fırın yemeği yapıcam salatadır turşudur yiyen yer bacım yemeyen yallah 😂😂
uykusuzanne__ MoonCrystal teşekkür ederim canım benimde canım büyük büyük yoğurtlu böyle patatesli Mantı çekiyor bakalım ne yapıcam 😂kızımda diş çıkarıyor biraz hasta 🤢 ne yapıcam bilmiyorum 🤷♀️
uykusuzanne__ keyfimin-kahyasi-misin afiyet olsun canım ben daha kahvaltı yapmadım bile 😂çok geçmiş olsun postunu gördüm ya baya üzüldüm🥲
binnur37 uykusuzanne__ Afiyet olsun 🌺 Bayramda çekmiştim memleketteydik 🤭 Kıymalı makarnam var yanına salata yaparım bide ayran yeter bize kolaya kaçtım dün 🙃
keyfimin-kahyasi-misin uykusuzanne__ çok sağol kuzum hiç iyi şeyler bulms beni zaten ,🥲galiba benim ufaklık sünnet istiyor zaten yaptiracaktik Sanırım tuz biberi oldu bu enfeksiyonda . Kahvaltisiz kahve mi djddj bende önce bisküvi meyvesuyu yaptım 😂😂
uykusuzanne__ keyfimin-kahyasi-misin ah kıyamam ya gerekiyorsa olsun sünnet bencede benim oğlum 3 yaşında daha yaptırmadım ana randevu aldım yaptıracam Temmuz da
keyfimin-kahyasi-misin uykusuzanne__ İlki yaşından önce olmuştu ondada ucu donuktu ama enfeksiyon olmamıştı hiç 🥲Ettircektik zaten ama keşke tekrarlamasaydi bayrma sonu ettirelim diye düşünüyorduk
uykusuzanne__ nur325_ yap yap benimde canım çekiyor kaç gündür böyle büyük büyük patatesli yoğurtlu ay 🤣🫠🫠
twobabymom_ uykusuzanne__ afiyet olsun canım Kahvte icmedim daha kahvaltı da yapmadım Nevresimleri hazır yorganlari elyaf yastıklarimizi yıkıyorum 2 de doktor randevumuz var oraya gideceğim eşimle diyete girmek istiyoruz beceremiyoruz🤣 soğuk corba tavuklu salata yaparım kesin🤣
Gunes_12 uykusuzanne__ Et sote pilav ayran yaparım diye düşünüyorum burdaki yemekleri okurken canımın çekmesi 🤣🤣