fatma1042 Ladyinfrance Bende daha yeni içiyorum iş yaptım sıcaklarım bir soğuk kahve iyi gider dedim Akşama da mantı var 😂
Ladyinfrance MutluPrensesAnnesi afiyet olsun canım bende mantı diyorum kaç gündür canım çekiyor resmen gözümde canlanıyor ama biraz kızım hasta yapa bilirmiyim diye düşünüyorum 🤔
MutluPrensesAnnesi Ladyinfrance hazır yap aşko sendeee sağol bebeğim ek olarak bişey yapsam mı sence bende
Hoptirililaylalaylaylilaylom Ladyinfrance Evde, çok fazlasıyla patates var. Bol patatesli neler yapabilirim, fikir plaseee!!
twobabymom_ Hoptirililaylalaylaylilaylom ıspanak ta varsa ıspanaklı patatesli graten favorimdir sade patatesle kapya biberli de olur Tam kurban zamanı etli patates yemeği Patates salatası
Hurremsultan1 Ladyinfrance ben uyanır uyanmaz bi içtim şimdi bebemi uyuttum yine içip ev işlerine koşmam lazım bayramda ev kendinden geçti resmen hahaha
canan6668 Ladyinfrance Afiyet olsun canım Ben okula gideceğim kizlari almaya aksam yemeğim hazır 😅😅😅😅Kuru fasulye pilav 😇😇😇
Ozgur_mom Ladyinfrance Afiyet olsun canım kahvemi sabah içtim eşimin iş yerine gittik ordan da kahvaltıya çok yoruldum.Menü hiç bilmiyorum oğlumun doğum günü bakalım 🤣🤣🤭
Balkizlarim Ladyinfrance afiyet olsun 🫠🤍 İçmiştim 1 saat önce tavuk haşlama havuçlu patatesli, bulgur pilavı salata ayran ✨🤍