Ladyinfrance keyfimin-kahyasi-misin afiyet olsun canım ben daha kahvaltı yapmadım bile 😂çok geçmiş olsun postunu gördüm ya baya üzüldüm🥲
keyfimin-kahyasi-misin Ladyinfrance çok sağol kuzum hiç iyi şeyler bulms beni zaten ,🥲galiba benim ufaklık sünnet istiyor zaten yaptiracaktik Sanırım tuz biberi oldu bu enfeksiyonda . Kahvaltisiz kahve mi djddj bende önce bisküvi meyvesuyu yaptım 😂😂
Ladyinfrance keyfimin-kahyasi-misin ah kıyamam ya gerekiyorsa olsun sünnet bencede benim oğlum 3 yaşında daha yaptırmadım ana randevu aldım yaptıracam Temmuz da
keyfimin-kahyasi-misin Ladyinfrance İlki yaşından önce olmuştu ondada ucu donuktu ama enfeksiyon olmamıştı hiç 🥲Ettircektik zaten ama keşke tekrarlamasaydi bayrma sonu ettirelim diye düşünüyorduk
Ladyinfrance nur325_ yap yap benimde canım çekiyor kaç gündür böyle büyük büyük patatesli yoğurtlu ay 🤣🫠🫠
twobabymom_ Ladyinfrance afiyet olsun canım Kahvte icmedim daha kahvaltı da yapmadım Nevresimleri hazır yorganlari elyaf yastıklarimizi yıkıyorum 2 de doktor randevumuz var oraya gideceğim eşimle diyete girmek istiyoruz beceremiyoruz🤣 soğuk corba tavuklu salata yaparım kesin🤣
Gunes_12 Ladyinfrance Et sote pilav ayran yaparım diye düşünüyorum burdaki yemekleri okurken canımın çekmesi 🤣🤣
alpmomssss Ladyinfrance bayramda hiç et yiyemedik . Taze kesildiği için ilk günler midemiz almıyor . Bugün artık kavurma ve bulgur pilavı yapcam inşallah yanına da ayran 🥗
MutluPrensesAnnesi Ladyinfrance mantı aşko bence afiyet olsun canım ben kremalı mantar ve körili kremalı makarna yapıcam ek olarak yanına ne yapayım yapayım mı bişey sizcee
Ladyinfrance MutluPrensesAnnesi afiyet olsun canım bende mantı diyorum kaç gündür canım çekiyor resmen gözümde canlanıyor ama biraz kızım hasta yapa bilirmiyim diye düşünüyorum 🤔
fatma1042 Ladyinfrance Bende daha yeni içiyorum iş yaptım sıcaklarım bir soğuk kahve iyi gider dedim Akşama da mantı var 😂