binnur37 eğer kötü bir anne olsaydın bunları sorgulamazdın bile emin olabilirsin lütfen dışarıdaki seslere kulağını kapat herkes herşeyi çok biliyor ben 34 yaşındayım 2. Bebeğimi büyütüyorum kızım 7 yaşında olacak küçüğü 8 aylık lütfen kendini suçlama anneliğin hamurunda var biraz bağırmak biraz öfkelenmek biraz yorulmak bende eskiden senin gibiydim azıcık kızsam bile oturur ağlardım çocuğuma içimden sinirlensem bile o gece kendimi suçlardım ama şuan çok daha rahatım düşüncelerim çok değişti annelik ve anne çocuk ilişkisi hakkında sanırım tecrübelendim bu konularda tabiki bende hala düşünüyorum ikisine yetebiliyor muyum diye vicdanım hiç susmuyor ama emin olabilirsin seninle olan güzel anılarını daha çok hatırlayacak yani bizler robot değiliz bazen sinirlenmek yorulmak doğamızda var çünkü İNSANIZ ama tabiki herşeyin bir sınırı da var çocuğu çok korkutacak travma yaratacak şekilde değil farklı şekilde çözmeye çalışabilirsin ama ben bunlardan daha çok şuna takıldım 3 ilaç içip hala neden bu durumda hissediyorsunuz kendinizi acaba doktor ve ilaç değişikliği belki iyi gelebilir Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏