MoonCrystal barbiee_ herkesin tahammül seviyesi , sabrı, şartları aynı değil yalnız eleştirin diye yazmamış kadın . Hiç bı anne böyle davranmak istemez şuan bu yorumla kesin kendine gelir sizede bir madalya gönderelim 🙏
MoonCrystal binnur37 dışarda vakit gecirseniz biraz balkonda mesela havalar ısındı sulu oyunlar böyle masalar var kum ve su için genelde çocuklar seviyor. Kendine bı saat bile sakin vakit ayirsan çok iyi gelir 🙏
binnur37 MoonCrystal benim kızım birşeyle oyalanmıyo oynamıyo yerinde duramıyo anlıyorum yapısı bu tamam ama bende insanım bi sabrım var kendimle kalmak istiyorum .. Bi arkadaşım geldi kahve içmeye kızımada elma soydum tv açtım otur izle kızım dedim yok oturmaz tepemize cıkar masaya saldırır sabır çektim çektim taştı kadın geldiğine geleceğine pişman oldu gitti …
Edo_yekta12 Yaş sendromu oğlan çocuğu ve bazen kendimi boğup öldüresim geliyor o derece sabah 7 buçuktan akşam 10 a kadar sürekli bir zıtlaşma mızlanma ağlama inat ne ararsan var o kadar bunaldım ki her gün parka götürüyorum enerjisini atsın gece de iyi uyusun diye 26 aylık oldu hala kesintisiz uyku uyumadım. Gelince banyo yaptırıyorum rahatlasın diye orda kendi kendine oynasın kumla çamurla diyorum yok orda da hep benim üstümde Allah tüm annelere sabır versin her insan aynı değil çoğu bu durumu telore edip rahatsız olmazken çoğu insan strese giriyor Allah tabiki canları sağolsun ama böyle hisseden annelere de kimse olumsuz yorum yapmasın lütfen
binnur37 Edo_yekta12 al bizdende okadar hergün parka götürüyorum gezdiriyorum ama yok eve gelince sürekli tepemde üstümde oyun kurduruyorum öğretmeye çalışıyorum asla anlamıyo zıtlaşmaktan bağırmaktan başka yaptığı birşey yok bıraksam düz duvara tırmanır . Ben çok kendimi tokatladım saçlarımı yoldum destek alıyorum ilaç kullanıyorum sakin bir anne olmak için ama malesef sanırım ilaçlarda fayda etmiyor.. Yada rabbim bana evladı verirken sabır vermeyi unutmuş annelik duygusunu vermeyi unutmuş.
MoonCrystal binnur37 çok iyi anlıyorum ya benim kızımda öyle asla bir saniye durmaz hep benle hep tepemde sürekli sorular sorar sabah 7 akşam 8 saniye ayrilmayiz biri gelir oturtmaz sıcak kahve hak getire yani bizde insanız tabiki bağırmak öfke anını göstererek yaşamak olmasa daha iyi ama bazen insan patlıyor elestiremem kaldi ki şuan aynısını yapmasamda ilerleyen dönemde yapmayacağımin garantisi yok sonuçta insanız . Burda ben yapmadım diye ahkam kesenler içinde geçerli . Hiç bir anne istemez bu öfke anını yaşatmayı anneyi anne anlar derim hep ama malesef bazen burda oyl yaniliyorum ki yazık
senalp18 binnur37 yanlız değilsiniz oğlum 10 aylık doğduğundan beri bağırıyorum kendimi tutamıyprum sabrım normalde de yoktu çocuktan sonra hiiç yok gün içerisinde de çpk bağırıyorum bazen poposuna vuruyorum o sinirle ağızımdan kötü şeyler çıkıyor (keşke olmasaydı istemiyorum gibi)üzülüyprum sonra tabi ama alışamadım alışamayacağım da bende böyle olmak istemezdim insanın elinde değil neysekş 2 ay sonra işe başlayacağım babannesi benden iyi bakıyor
binnur37 senalp18 Ne çok aynı duyguları yaşıyormuşuz keşke yaşamasak orası ayrı .. istemezdim sabırsız kötü anne olmayı kimseninde olmasını istemezdim .. Ama malesef çocuklarmı zor bizmi kusurluyuz bilemedim.
Edo_yekta12 binnur37 çok zor gerçekten ya dün arkadaşım kahveye geldi kahve burnumuzdan geldi arkadaşımın iki çocuğu var ben seninki gibi çocuk görmedim dedi kız acıdı halime. Oturup tv izleyecek çocuk da değil nasıl yorulmuyor bilmiyorum 5 dk götünün üstünde oturmuyor beni de oturtmuyor kalk iş yapalım diyor tüm ev işlerine dahil ediyorum zaten yoksa ayrı bi kriz çıkartıyor ama her çocuk kesinlikle bir değil mesela arkadaşım çocuğun önüne oyuncak döküyor o oyuncaklarıyla oynuyor annesi iş yapıyor bende bu durum mümkün değil yemek yaparken hep bende atacam ben karıştıracam krizi tuvalete bile hala zor gidiyorum önünde oturup ağlıyor diğer odaya bile tek gitmiyor kafayı yeme derecesine geldim bende destek alsam iyi olur bunlar çok normal şeyler aslında çocuk için ama işte ben kaldıramıyorum ve bir şeyden çabuk sıkılıyor sürekli yeni bir şey bulmak lazım
binnur37 MoonCrystal Teşekkür ederim anlayışın için anne annenin dostu olmalı düşmanı değil hepimiz insanız .. Bende istemem tahammülsüz agrasif olmayı bunun için doktorada gidiyorum destekte alıyorum bilinçsiz bir kadın değilim . Ama malesefki bazen aşırı öfke patlaması yaşıyorum bunu kontrol edemiyorum çok isterdim kontrol edebilmeyi .. Kimse kimseyi yargılamamalı aslında böyle bi üstünlüğümüz yok .
binnur37 senalp18 Aynen öyle bağırmak bende istemem zevk almıyorum bağırdığım için kendime kızıp oturup ağlıyorum.
MoonCrystal binnur37 ne demek teşekküre gerek yokki hepimiz aynı yollardan geçiyoruz geçeceğiz . Hayatlarımız farklı karakterlerimiz farklı her annenin elinden geleni fazlasıyla yaptığı kesin . Benim eşim 5 buçuk gibi evde olur mesela görev harici kiizm uyuyana kadar onla oynar ve ben daha sakin daha huzurlu olurum. Ama göreve gider aylarca yurtdışında tlf bile yok mesela o zaman bambaşka bir ruh haline bürünüyorum günü bitirmeye çalışıyorum Allah’ım yardım et diye diye 🤦
Dondurmalikahve binnur37 Allah yardımcın olsun. Belki de aldığın destek yetmiyordur psikolojik destek dışında başka desteğe de ihtiyacın vardir. Neyi kafana takıyorsun bir de çok mu titizsin çok mu mükemmeliyetçi olmak istiyorsun. İki yaş zor bir de.
binnur37 Dondurmalikahve Sanırım kafa dinleme desteğine ihtiyacım var .. Arkadaşımla oturup bi kahve içmek lüks olmamalı diye bakıyorum .. Kızımı oyalamak için elimden geleni yapıyorum ama sonuç alamadığım için agrasifleşiyorum çocuk evet ama bende insanım diyorum . Bencil bir anneyim ben kendimi düşünüyorum kahve içmek hakkım rahat bırak mantığındayım.
MoonCrystal barbiee_ evet benim çocuğumda yapıyor ama ben karşısında öfke nöbeti gecirmiyorum kendine gel çok olumlu 🙋
hepoyleolurzaten___ binnur37 bende böyleyim bir ben mi böyleyim diye çok vicdan azabı çekiyorum ama benim de psikolojim bozuk ve hamile olduğum için extra zor sakinleştirici falan da alamıyorum sonra kızıma sarılıp öpüyorum oynatıyorum sakinleşince 😞
MoonCrystal barbiee_ evet regliyim hatta ? Bunu regliye bağlayacaksak sende reglsin ki hiç tanımadığın birine kendine gel diyosun 🙋