bersahefemm ary2_7 kızlar bu uygulama nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi.2025 ten sonra birinci ikinci üçüncü çocukta ne kadar alınıyor
Zynp-61 aadennn martta doğum yaptım 2. Çocuk bana 1500 yatmış 25 nisanda yapmıştım başvuru kimisine geri dönük yatmış kimisine sadece 1 aylık demek ki ne saçma 🤷♀️
merveataberkdaghan aadennn ben 3 nisanda doğum yaptm 1500₺ verdi sanırım tam ay dolmasına göre mi veriyor?
zkdrr ary2_7 HANIMLAR İNTERNETE BAKMANIZA GEREK YOK BEN GİDİP PARAMI ÇEKTİM KİMLİĞİNİZİ ALIP DİREK HALKBANKA GİDİN ÜSTTE KALSIN İÇERİ GİRİP SIRA ALIN DOĞUM YARDIMI PARAMI ÇEKMEK İSTİYORUM DEYİN
kurufasulye zkdrr ben basvuru yapmamistim subatta dogum yaptim suanda da basvuru yapamiyorum gitsen verirler mi?
nilimherseyim Dilaradeniz benim eşime gelmiş sabah mesaj da ben uygulamadan bakıyorum talep devam ediyor bankaya gidip sormam mı gerekiyor
Zynpmom Busbus34 bende Mart’ta doğum yaptım 2. Çocuktu aylık 1500 TL den Mart Nisan Mayıs olarak 4500 alırım sandım ama 3 bin dedi sonrada 2600 yl verdi 400 TL eski doğum yardımını vermedi halbuki çekmedim
hifainci ary2_7 ilköğretmenim ailem diye bir uygulamadan takip edebilirsiniz diye mesaj geldi bana indirdim çocuklar kısmında yattığı gözüküyor ama Halkbank şubesinden kimlikle çekmek gerekiyormuş
serpoo irem4rc uygulamaya girin sağ tarafa tıklayaın çocuklar yazıyo ona tıklayın cocuk ismi cıkıyo ona basın orada ödeme listesi yazıyo
eyll_13 serpoo e devlet çocuk ekle butonu çıkıyor ekle diyorum ama kayıtlı çocuk bulunmamaktadır diyir böyle olan oldu mu nasıl çözdünüz
denizkizi_ serpoo evet 2. Çocuğum da yazıyor toplam tutarı alıyoruz galib değil mi ? Orda 4 ayrı tutar yazıyor alt alta
2_oglanannesi Dilaradeniz iyide iban falan bile istemediler nasıl yatıyor para. Belli bi bankaya adımızla yatıyor galiba mesaj gelecek öyle mi? Doğru mu anladım. Bendede hala sistemde devam ediyor yazıyor
Prensesin_Annesi_ ary2_7 İlk raporum bittikten 1 hafta sonra ilk raporumun parası yatta dopumdan sonrakide rapor süresi bittikten 1 hafta sonra yattı