serpoo hayaljm91 ben 18 martta yaptım. E devlette hala devam ediyo yazıyo. İlk öğretmenim ailem uygulamasnda ödemeler kısmında sabah cıkmdj az önce baktım 5000 tl gözküyo
simge2612 serpoo bende girdim de uygulamaya doğum yardımı falan yazmıyor. Siz nasıl girdiniz acaba anlatır mısınız.
serpoo simge2612 uygulamyı olusturulen cocuk bilgileri cıktı doldurdum sonra o profile tıkla ödemeler die altta cıkıo
irem4rc ary2_7 24nisanda doğum yaptım ne mesaj geldi ne bişey kontrol ediyorum devamlı yattı nı diye devam ediyor yazıyo sözde bugün yatıcaktı
serpoo irem4rc uygulamaya girin sağ tarafa tıklayaın çocuklar yazıyo ona tıklayın cocuk ismi cıkıyo ona basın orada ödeme listesi yazıyo
prettywoman123 ary2_7 bana mesaj geldi gidip halbanktan alabiliyormuşsun siz başvuru yapmışmıydı mart ayında e devletten bir başvuru vardı
eymen_oyku Gokceninannesii ne zaman başvurmuştunuz bende 24 mart da doğum yaptım 5 mayıs da başvurdum halen devam ediyor yazıyor sizde ne yazıyor mesaj geldi mi
bersahefemm ary2_7 kızlar bu uygulama nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi.2025 ten sonra birinci ikinci üçüncü çocukta ne kadar alınıyor